2015. január 7., szerda

Details magazin: Kulisszák mögötti videó Jamie Dornannal

Jamie Dornan: "Úgy tudom, benne vagyok a folytatásokban. Senki nem mondta az ellenkezőjét. Azt mondod, hogy lecserélnek?"
Mi volt a legnehezebb a Fifty Shades of Grey forgatásában?
Jamie Dornan: Azt hiszem a legnehezebb dolog a Fifty Shades of Grey forgatásában az a nagyfokú érdeklődés volt. Rengeteg ember olvasta a könyveket, és nagyon sokat is jelentenek számukra. Éreztük ennek a súlyát a forgatáson, de Samnek, a rendezőnknek, aki csodálatos, sikerült elérnie, hogy ez ne legyen ránk hatással és úgy tekintsünk erre, mint egy normális munkára és úgy is közelítsük meg mint bármely más filmet. Szóval ez nagy segítség volt.
Hogy kerültél formába a szerep kedvéért?
Jamie Dornan: Christian Grey karaktere eléggé megszállott azt illetően, hogy formában maradjon és rendszeresen mozogjon, ez fontos részét képzi annak, hogy ki is Ő, szóval dolgoznunk kellett ezen. De egy kicsit későn szálltam be a 'játékba', jó lett volna ha egy kicsivel több időm jutott volna arra, hogy csúcsformába kerüljek, de mindent megtettünk, amit csak tudtunk a rendelkezésre álló idő alatt.
Van-e bármilyen mód arra, hogy felkészülj a film által generált hatalmas érdeklődésre?
Jamie Dornan: Nem hiszem, hogy bármit meg tudsz tenni annak érdekében, hogy felkészülj a filmre adott reakciókra, bármilyenek is legyenek azok. Úgy értem, nem emelhetsz homokzsák-falat magad köré, és bezárkózni. Nem hiszem, hogy erre fel lehet készülni.
Mesélnél nekünk arról, hogy mire számíthatunk A hajsza második évadában?
Jamie Dornan: A második évadokkal az a helyzet, hogy ha előtte az első nagy dobás volt, akkor az új etapra megpróbálsz a nézőközönségnek többet adni, valamit mást. Szóval dolgozni kell rajta, hogy elmozduljon attól, ami bemutatásra került az első folyam során. Ami Spectort illeti, az első évadban a tettei kerülnek előtérbe, míg a második már sokkal inkább arról szól, hogy miért viselkedik így, miért vált azzá aki.
Hogy fognak reagálni a rajongók az új évadra?
Jamie Dornan: Azt hiszem elégedettek lesznek. Remélem nem fognak csalódni és talán egy kicsit össze is lesznek zavarodva.
Hogyan lazítasz?
Jamie Dornan: Mint az átlagos emberek. Iszogatok a barátokkal, vacsorázni járok, golfozom. Sok embernek nem szórakozás, de nekem sem igazán. Nem is tudom miért csinálom, de igen, csak a megszokott dolgokat.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése