2015. január 16., péntek

A Fifty Shades of Grey a Fandango 15 éves történetének leggyorsabban fogyó R besorolású filmje

The Wrap | A Fifty Shades of Grey nem kerül mozikba Valentin-napjának hétvégéig, de vannak olyan filmrajongók, akik már nagyon is túlfűtöttek. E.L. James fülledt bestseller regényének várva várt adaptációja a leggyorsabban fogyó R-besorolású filmmé vált a Fandango 15 éves történelme során, adta hírül pénteken az online jegyalkusz.
Az elérhetőség első hetében az Universal Pictures erotikus szerelmi története, főszerepben Dakota Johnsonnal és Jamie Dornannal, lekörözte az előzetes jegyeladások tekintetében az olyan R-besorolású kasszasikereket mint a Szex és New York 2-őt, az összes Másnaposok-folytatást és a Holtodiglant. Mindemellett a Fifty tudhatja magáénak a legnagyobb első heti jegyeladásokat a nem-folytatás filmeket tekintve, az első Hunger Games film 2012-es debütálása óta.
"Nagyon kevés könyv tudhatja magáénak a valódi nemzeti jelenség státuszát - és a Fifty Shades egy rangban az Alkonyattal (Twilight), Az éhezők viadalával (Hunger Games) és a Holtodiglannal (Gone Girl), regényként a nyugatitól a keleti partig részévé vált a korszellemnek," mondta Dave Karger, a Fandango szóvivője. "A könyv rajongói már évek óta várnak arra, hogy láthassák kedvenc szexi karaktereiket a vásznon életre kelni, és ők fokozzák egyértelműen a szenzációs előre értékesítés számait."
A Fifty Shades végső bevételeiről szóló tényszerű előrejelzések még váratnak magukra, de a BoxOffice.om szerint az első hétvégéjén akár 60 millió dollárt is szállíthat az erotikus alárendeltségéről szóló történet.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése