2015. január 15., csütörtök

Dana Brunetti: A rajongókat kellemes meglepetés fogja érni


MTV | A “Fifty Shades of Grey” nagy nyomás alatt van és ezt nem is érzi senki jobban, mint Dana Brunetti producer, aki segített szélesvászonra álmodni az NSFW könyvet. Az MTV News Brunetti-t vasárnap kapta mikrofonvégre az Aranyglóbusz-gála vörösszőnyegén, ahol elárulta, hogy véleménye szerint a Fifty-rajongók kellemesen meg lesznek lepődve a film miatt, ami néhány technikai dolgot kivéve készre van vágva, és "nagyon jól néz ki."  "Ez a negyedik könyv, aminek az adaptációjában részt veszek, és mindig szembe kell nézned a kritikákkal. Ahogy te adaptáltad vászonra, azt az emberek lehet, hogy másként látták a fejükben mikor olvasták, így mindig annyira hűen szeretnéd követni a történetet amennyire az csak lehetséges, ahhoz ami szerinted a legjobb verzió és egyezik is a rajongói elvárásokkal. Ebben az esetben pedig azt hiszem a rajongókat kellemes meglepetés fogja érni." A producer a "szokatlan" jelzővel megcímkézett R-besorolásról is beszélt, ami kapcsán ugyanannyira zavarodott, mint mi magunk. "Fogalmam sincs, hogy ezzel mire utalnak. Kíváncsian várom, hogy halljam az emberek szerint mi is benne a szokatlan viselkedés, de amikor először olvastam erről, az kérdeztem, "Valamit megváltoztattak a filmben, mióta utoljára láttam? Vagy már annyira hozzászoktam ehhez, hogy ez [másoknak] egyszerűen tényleg rendkívülinek minősül."

Bónuszok
NC 17-es verzió: Brunetti elmondta, hogy emiatt anno bajba került, ugyanis még a forgatás kezdete előtt egy interjúban megemlítette, hogy elképzelhető egy csakis felnőtteknek szóló változat kiadása - ami szinte minden sajtóorgánumban leközlésre is került - de ez a részéről akkor csak egy felvetés volt, az Universal Pictures terveiben ilyen nem szerepelt és nem is vetődött fel. Mivel egyelőre fogalma sincs, hogy számítunk-e  egy eggyel magasabb besorolású filmre, és nem is szeretne újra bajba kerülni, nem mondd semmi konkrétat.
Folytatások: Egyelőre az első részre fókuszálnak, megvárják annak a fogadtatását és csak után tárgyalják meg a további két rész megfilmesítésének lehetőségét.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése