2013. szeptember 22., vasárnap

Mások mondták: Banderas, Badgley, Branz és Fox Dakota Johnsonról

  • Antonio Banderas az Independent.ie-nek adott interjújában elárulta, hogy Őt is meglepetésként érte mostohalánya beválogatása a Fifty filmváltozatába. "Akkor épp nem tartózkodtam Amerikában, szóval fogtam a telefonomat és felhívtam, azt mondtam neki 'Gratulálok, megérdemled ez a lehetőséget." Továbbá hozzátette, "Nagyon boldog, ugyanakkor eléggé körültekintő is volt, tudja hogy rengeteg munka vár rá, hiszen a könyvet kedvelők, különösen a nők biztosan elmennek majd megnézni a filmet."
  • Pár napja az E!News Penn Badgley-t (jelenleg együtt forgatja Dakotával Shakespeare Cymbeline című művének modern kori feldolgozását) is mikronvégre kapta, aki ugyan nem olvasta a trilógiát de véleménye szerint kolléganője csodálatos ember és tökéletesen helyt fog állni Ana szerepében. 
  • A héten a New York Post megjelentetett egy riportot, amelyben egy neve elhallgatását kérő casting direktor elmondta, hogy szerinte is meglepő döntésnek bizonyult Johnsonra bízni a Fifty női főszerepét. "Kihívással jár majd Dakotát a szex és a férfiak vonatkozásában ártatlanná tenni. A mai napig Dakota minden kiemelkedő szerepe rendkívül szexuális. [A Ben és Kate-ben] még egy 6 éves anyukáját is eljátszotta! Szóval egy kicsit kétkedő vagyok azt illetően, hogy valóban Ő a tökéletes erre a szerepre. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy eddig a munkáival mindenkit meglepett. Mindig nagyfokú a szkepticizmus a modellből színésszé válók irányába - főleg ha híres felmenőkkel is rendelkezzel - de azt hiszem már bebizonyította, hogy több az a tudás és mélység amit várnál tőle, továbbá eddig jó projekteket választott egy esetlegesen hosszan tartó karrier felépítéséhez." A riportban Daniel Barnz-t is megszólaltatták, aki 2011-es Beastly során rendezte Dakotát. Véleménye szerint Dakota "a természetes intelligencia és megnyerő öntudatlan szexualitás" kombinációjával rendelkezik és mindig van valami kiszámíthatatlanság a fellépésben, ami az által megformált karaktereket igazán élővé teszi. Továbbá a Ben és Kate készítője Dana Fox is kiállt Dakota mellett, "Ha ilyesfajta filmet csinálsz, el kell érned hogy az embereket érdekelje a karakter érzelmi oldala is. Ellenkező esetben csak szimplán pornóról beszélünk. Ha valaki ezt meg tudja csinálni, az Ő."

4 megjegyzés :

Ez a neve elhallgatását kérő casting direktor vajon a Fifty castingosa, vagy egy tök más stúdióé/filmé? Mert az mondjuk nem lenne feltétlenül jó ómen, ha már házon belül se lenne egyetértés. :/
Azért én még bizakodó vagyok...

Szerintem más cégé.

De a ‏NYDailyNews szerint Maisler is elismerte az egyik ismerősének h baromi nehéz a Fifty castingja, mert sokan nem akarnak benne részt venni (vagy azért mert nem tud azonosulni a témával, a karakterekkel, a kamerák előtti meztelenkedéssel/szexszel gondja van, a karrierjében ott tart h egy ilyen filmre nincs szüksége vagy egyszerűen nem ér rá). Szóval a rendelkezésre álló lehetőségek közül kellett a legjobb párost kiválasztani, ami remélhetőleg sikerült is. :) Egyébként ezért sem értem a petíciókat, meg az abban bizakodást h lecserélik Charlie-ékat - amúgy erre az esély majdnem egyenlő a nullával.

Ja, bennem leváltás, csere, ilyenek fel sem merül (de ezt nyilván sejted), csak az keltett rossz érzést, hogy esetleg már házon belülről fúrják a döntést. De ha nem erről van szó, az ok. :)

És hát igen, ez elég speciális helyzetű film, én kifejezetten kíváncsi leszek rá, hogy sikerül-e megoldani, hogy bár erotikus maradjon, mégse legyen pornográf.

Nyilván vannak nézeteltérések, de kétlem h ilyen formában már most elkezdenének egymásnak üzengetni. Majd a folytatásoknál (persze ha lesznek)! :D

Ó, tudom Én h totálisan képben vagy a filmes/castingos dolgok mikéntjével, így nem is neked szólt az a kis közbevetésem. ;) Viszont épp akkor olvastam ezzel kapcsolatban (főleg külföldi) véleményeket és csak néztem h néhány "fannak" milyen elszállt elképzelései és követelései (!!!) vannak. De csak túllépnek már lassan ezen a baromi nagy utálkozáson.

Megjegyzés küldése