2013. szeptember 15., vasárnap

Rövid hírek, események a hétről #1

A Fifty-vel kapcsolatban minden héten megjelennek kisebb-nagyobb hírek, amik ugyan nem érnek meg egy-egy külön bejegyzést, de általában Facebookra/Twitterre kikerülnek. Arra gondoltam, hogy ezeket vasárnaponként összegyűjtöm, így azok sem maradnak le akik nem figyelik rendszeresen a blog ezen csatornáit. Itt az első adag:
  • Megjelenések: Csütörtökön Dakota az anyukájával karöltve részt vett a 'Don Jon' New York-i premierjén (képek, videó), sajnos interjút senkinek sem adott (vagy legalábbis eddig nem hozták nyilvánosságra). Charlie pedig szorgosan forgatta a SOA utolsó évadát (képek).
  • Az Entertainment Weekly kiadta az első jelenetfotókat a jövő márciusban bemutatásra kerülő Need for Speedből, amelyben a barna hajú Dakotát Aaron Paul és Dominic Cooper oldalán láthatjuk majd.
  • [Origo] Filmklub portrék: Dakota Johnson, Charlie Hunnam, Sam Taylor-Johnson
  • Egy-két hete röppent fel az a hír, amely szerint az Universal a szintén Fifty-kedvelő Victoria Beckham-et szeretné megnyerni a film jelmeztervezőjének. A New York-i Divathéten a Grazia magazinnak elmondta, hogy hallott erről a pletykáról de ezen munkával kapcsolatban Őt senki sem kereste meg.
  • DailyMail szerint (pletykaoldal szóval e szerint álljatok a riporthoz) Charlie-nak számos fiatal színésznővel volt próbafelvétele, aholis meg kellett őket csókolnia, magához szorítania, de (Dakota kivételével) mindegyik jelölt túl passzívnak bizonyult. Az, hogy pontosan mi történt a Dakotás-teszten rejtély, de állítólag Sam Taylor-Johnson a színészek határait "minden értelemben" feszegette.
  • A Carrie naplójában szereplő Chloe Bridges a Cosmoplitan-nek elárulta, hogy Ő is részt vett a Fifty castingján, de számára az ott történtek már túl soknak bizonyultak. A meghallgatáson ugyanis egy nagyjából három oldalas szöveget kapott, amelyben "a lány" nagyon részletesen (a sperma szó többször is előfordult benne) számol be szexuális kalandjairól a barátainak. Azt azért zárójelesen megjegyzem, hogy sokszor nem a végleges forgatókönyvből kiragadott részletekkel castingolnak. Több mint elképzelhetőnek tartom, hogy itt is valami hasonló történt és csak próbálták felmérni, hogy ki mennyit vállal be/mennyi a tűrőképessége. 
  • Daniel Radcliffe szerint a világon senki (beleértve magát is) nem szerette volna Christianként viszont látni a vásznon. Annak ellenére, hogy bírom Dant nem igazán tudok ezen kijelentésével vitatkozni.
  • Pozitív nyilatkozatok Charlie beválogatása kapcsán a volt, jelenlegi és jövőbeli kollégáitól: Gabriel Mann, Olivia Wilde, SOÁ-s munkatársak, Jessica Chaistain valamint ráadásként Brad Pitt.
  • Érdekességek: egy elég jól sikerült fanmade poszter (itt nézhetitek meg), illetve egy kb. 1 évvel ezelőtti rajongói videó, amikor Charlie-nak fogalma sem volt arról, hogy ki is az a Christian Grey.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése