2014. február 4., kedd

Képek és tweetek a 35-40. forgatási napokról

A lesifotósok információ szerint a Ffity stábja a forgatás befejezéséig, azaz Február 20-áig már csak stúdiózni fog (esetleg ha mégis lesz változás, természetesen jelzem :), szóval csak az Erika (illetve a Marcia) által közzétett fotókból és tweetekből tudunk találgatni, hogy mégis milyen jeleneteket rögzíthettek/nek: az első képen Erika és Peter Kohn (rendező asszisztens és producer) cipővédőbe bújtatott lábát láthatjuk, a másodikon amint Mike előkészíti Max Martini mikroportját valamint olyan üzeneteket is kaptunk Erikától (lásd a hajtás után), hogy "NDA (Non-disclosure agreement=Titoktartási megállapodás)", "52 Charlie. Take 2." Továbbá ma Mama Grey - ahogy Marcia Gay Harden az FSOG-os üzenetei során mindig hivatkozik magára - is aktivizálta magát Twitteren, aki a trailerének ajtajáról posztolt egy fotót (lásd a legutolsót) az alábbi szöveg kíséretében: "Nagyszerű nap volt a forgatáson...Mama Grey elfogadja/ Anát/Mama Grey-nek nincs kifogása Ana ellen...MGH (Marcia Gay Harden) pedig imádja Dakotát... Minden szuper."

Egyéb érdekességek: Erikának köszönhetően megtudtuk, hogy Dakota csodás csokis kekszet tud készíteni, illetve Max Martini a hétvégi Super Bowl döntő győztesének, a Seattle Seahawks rajongója. Emellett ismét megerősítette, hogy az első film csak az első könyv történéseit dolgozza fel!


3 megjegyzés :

De ha 20-án fejeződik be a forgatás, akkor miért egy év múlva jön ki a film?

Ezt a cikket ajánlom elolvasásra, plusz meg kell vágni a filmet, megszerezni a zenét, azt alákeverni, elkészíteni a promóanyagokat, ha kell a színészeknek újra fel kell mondaniuk a szöveget, ha nem tetszik valamelyik felvétel akár pótforgatást is elrendelhetnek, akkor azt le/meg kell szervezni... stb.

Megjegyzés küldése