2014. február 6., csütörtök

Dakota Johnson az ELLE US márciusi címlapján [UHQ Outtakek]

Egy olyan filmben szerepelni amely szigorúan a meztelenség, a szex és a szadómazó tárgykörében mozog? Persze, miért is ne?
Dakota Johnson formálja meg Anastasia Steele-t, E.L. James erotikus bestseller regényének főhősnőjét a Fifty Shades of Grey filmadaptációjában, amely 2015. Február 13-án kerül mozikba. A jövendőbeli sztárnak azonban nem jelent problémát a szexi énjének előcsalogatása, ami az amerikai ELLE márciusi címlapjának fotózása során is bebizonyosodott: melltartóban, combfixben és magassarkúban pózolt. "Számomra nem jelent problémát bárminek is a megtevése. A titok az, hogy nem vagyok szemérmes/nincs bennem szégyenérzet." mondta a 24 éves színésznő a kapcsán, hogy birkózott meg a film szexuális jellegével.  Amikor pedig arról kérdezték, hogy mi izgatta őt a fanfiction trilógiában Johnson ezt válaszolta, "A könyvet olvasva, azon kaptam magam hogy a szexjeleneteknél sokkal jobban érdekel ahogy érzelmileg betörik/megtörik egymást. Úgy gondolom a nőknek van egy része, amely szeretne be/megtörni egy férfit."

"Mi az ELLE-nél szeretünk olyan nőket bemutatni, akik kockázatokat vállalnak és kitárulkoznak," mondta Robbie Myers, a magazin főszerkesztője. "Dakota igazán nyitott és őszinte volt az interjújában, a magabiztosság, az alázatosság és a humor nagyszerű egyvelegével rendelkezik." A magazin 2014. február 18-án kerül az újságosstandokra [Magyarországon is kapható!] Forrás

További három fotót a hajtás után találtok, UHQ méretben pedig ide kattintva tudjátok azokat letölteni!

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése