2013. szeptember 3., kedd

Twitter üzenetek a casting bejelentések kapcsán

Dana Brunetti (a Fifty egyik producere) magyarázata a meghallgatás folyamatáról: "A kinézeten kívül rengeteg más is számít a casting során. A tehetség, a rendelkezésre állás/elérhetőség, az hogy (a színészek) szeretnének  benne részt venni, a kémia a másik színésszel stb. Szóval ha a kedvenced nem lett beválogatva az nagy valószínűséggel amiatt lehetett, hogy ezen listából valaminek nem felelt meg. E szerint szemléljetek a dolgokat és tartsátok ezt észben az utálkozások közepette." Majd így folytatta, "Köszönet minden EL James és FSOG rajongónak az elsöprő támogatásért a szereposztás miatt. @MichaelDe_Luca-val alig várjuk, hogy elkezdődjön a forgatás."

Michael de Luca (a Fifty másik producere): "A meghallgatás csodálatos volt, hihetetlen a kémia (Charlie és Dakota között)!

E L James: "Minden támogatónak, kedvelőnek és utálkozónak - köszönöm azt a szenvedélyt, amit ezen projekt iránt viseltettek. Királyak vagytok. Mindannyiótok. ♡"

A castingbejelentések hatására Bret Easton Ellis is twitter ragadott és elárulta, hogy amikor Rob Pattinson nyári partiján együtt bulizott Erikával (állítólag) azt mondta neki, hogy Christian szerepére az legelső választása magára a házigazdára esne, illetve Matt Bomer és Ian Somerholder soha nem szerepelt az esélyesek között. via USWeekly

Személyes megjegyzés: Ezzel Ellis egyébként nem árult el nagy titkot: szinte egyértelmű volt, hogy Erika Robot akarja viszont látni a filmben (ha tagadta előtte ezt, ha nem) valamint az is, hogy egyik fankedvenc sem kerül majd beválogatásra.

5 megjegyzés :

De komolyan: egyes rajongók miért gondolják azt, hogy csakis az ő kedvencük lehet jó??
Én is Rob Pattinsont láttam volna szívesen a szerepben, de nem ő lett, na bumm.
Éstovábbá: ebből egyenesen következik, hogy minél jobban sztárolnak valakit, annál kisebb esélye van. Ennyi. Nem kell sztárolni.

Ancsi Te tudod a legjobban sőt nemegyszer tapasztaltad is már: a fanok nagy hányada abban a hittben él, hogy ők aztán mindent jobban tudnak a hozzáértőknél. Így feljogosítva is érzik magukat arra, hogy lehordjanak és kiosszanak bárkit, halálosan megfenyegessék, (értelmetlen) petíciókat indítsanak stb. (Fifty esetén mindhárom pipa) Bár halkan jegyzem meg, aki ilyeneket csinál azt fannak nemigen nevezném.


Lehet, hogy most nem tetszenek a színészek (szimplán képek alapján sztem ítélni alapból botorság), de meg kell adni az esélyt nekik h a kamerák előtt/a vásznon bizonyítsanak. Hosszú casting után lettek kiválasztva és sztem nem véletlenül. ;)

Ja, láttam, hogy írtad a halálos megfenyegetést is. Szánalmas.

De tudod azt az igazán durva végignézni, és immáron 2-3-4-... alkalommal, hogy hogyan állnak neki sztárolni azokat a színészeket, akik ellen az elején petíciót indítottak: Rob az Alkonyatban, de dettó ugyanezt látom most Sam Claflinnél, aki az Éhezők Viadala fan-kedvenc karakterét alakítja. Hiszti volt ellene, és talán fenyegetéseket is kapott, és ő a legjobb példa rá, hogy pusztán külsejét tekintve nem lenne alkalmas a szerepre, és hogy mennyire fontosak a színészi adottságok, kisugárzás, stb is. Mondjuk e tekintetben ő már bizonyított nekem a SWATH-ban.

Charlie Hunnamot nem ismerem, de abban egészen biztos vagyok, hogy valamiféle adottságok, képességek alapján döntöttek mellette. Befestik a haját, nyakába kötnek egy szürke nyakkendőt, készül róla néhány karakterposzter, és máris őt látjuk majd magunk előtt. Dakota Johnson dettó. Egy év múlva pedig borítékolni merem, hogy körülöttük is hatalmas hype lesz, sikítozó rajongókkal, paparazzikkal, stb. Mert ez így megy.

Ui.: De azért Elliot szerepét ugye Kellan Lutznak tették félre??? ;)

Az tuti, hogy a fanok pálfordulásáról remek tanulmányt lehetne írni. :D A "jaj de imádlak már" szakaszt Én is borítékolom.

Kellan? Hmm, na majd meglátjuk. :D

Ehhez a felfogáshoz egyfajta érettség is kell, ami a sikitozó libákban nincs meg. Én is borítékolom, hogy az lesz, amit leirtatok.

Megjegyzés küldése