2013. szeptember 28., szombat

Rövid hírek, események a hétről #2

  • A Fifty Shades merchandise-kollekció újabb termékekkel bővül, ugyanis októberben dobják piacra (egyelőre csak Amerikában) a "You Are Mine/Enyém vagy" szlogennel bíró Fifty Shades of Grey vörös- és fehérborokat. "A bor fontos szerepet játszik a Fifty Shades kötetekben, reflektálva arra az érzékiségre, amely Anastasia és Christian minden találkozását áthatja. Mindig is rajongója voltam a jó boroknak, szóval a Red Satin (Vörös Szatén) és White Silk (Fehér Selyem) megteremtése a Fifty Shades trilógia természetes kibővítésének tűnt." A borokról további információkat a FiftyShadesWine.com-on találtok.
  • Erika a hétvégén visszautazott Los Angeles-be, pár órája pedig találkozott Charlie-val és készített nekünk egy fotót a (mű)tetkós alkarjáról.
  • Ian Somerhalder a HuffingtonPost-nak adott interjújában elmondta, hogy a bulvárlapokban megjelentekkel ellentétben egyáltalán nem bosszús, amiért végül nem ő formálhatja meg Christian Grey-t a készülő mozifilmben. 
  • Kijött a Need for Speed első előzetese (megnézem), amelyben Dakota is szerepelni fog Aaron Paul és Dominic Cooper társaságában. | Charlie továbbra is a SOA befejező évadán dolgozik Los Angelesben, a héten készült paparazzi képeket itt tudjátok megnézni.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése