2015. február 18., szerda

Összefoglalás: Dakota Johnson a David Letterman Showban

A Fifty Shades utópromóciójaként Dakota Johnson tegnap este David Letterman esti showjának vendége volt, ahol totálisan zavarba hozta a műsorvezetőt. Ugyanis a beszélgetés során szóba került Dakota anyukája, Melanie Griffith is: "Anyu azt mondta nekem, hogy nagyon-nagyon kedvel téged. De tényleg!"
"Tudom... elárulok neked valamit, volt idő, amikor az anyukád állandóan a show vendége volt," válaszolta erre Letterman, úgy mint egy szerelem ittas kisiskolás. "Nagyon szerettem anyukád," folytatta a műsorvezető. "Hozott neked egyszer egy bilincset is," emlékeztette Dakota. Végül folytatva az ugratást rákérdezett, "Szóval, Te vagy az apukám?"
A közönség ezt nevetéssel és tapssal jutalmazta, Letterman pedig csak bólogatott és mosolygott. Dakota után persze kedvesen emlékeztetett mindenkit, hogy az igazi apukája a Miami Vice sztárja, Don Johnson.
Dakota később elárulta Lettermannak, hogy a szokatlan keresztnevét azután kapta (egy családi baráttól elcsenve, aki a saját gyerekét szerette volna Dakotának elnevezni, de végül a lány kisfiú lett és a Jackson nevet kapta), miután az apukája nemet mondott a Ruby névre. "Apu úgy gondolta, hogy a Ruby Johnson úgy hangzik, mint egy sztripper neve."
"Hol itt a probléma?" kérdezte Letterman, a közönség persze ismét nevetésben tört ki. "Igen, úgy értem, tekints csak a karrieremre," reflektált erre nevetve Dakota.

Egyelőre csak az alábbi rövid videónk van a műsorból, de ahogy kint lesz az egész hozom, és ha elhangzik még benne valami érdekes, kiegészítem a posztot. Időközben kikerült az interjú második fele, a hajtás után megtaláljátok, ebben már a Fifty Shades-ről beszélgetnek benne: pontosabban arról, hogy milyen sokáig tartott a meghallgatási folyamat, Charlie kiszállásáról és reméli, hogy a folytatásokat is meg tudják csinálni.

1 megjegyzés :

Ne haragudj, hogy itt írok, de szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e valamit az angol feliratról? esetleg, hogy mikor lesz fent a neten..

Megjegyzés küldése