2014. március 15., szombat

Marcia Gay Harden: Jamie énekelt két jelenet felvétele között

Entertainment Weekly - Az Oscar-díjas Marcia Gay Harden, aki Dr. Grace Trevelyan Grey-ként fog feltűnni az E.L. James által írt Fifty Shades of Grey filmadaptációjában, egyértelműen az a személy aki mellett szívesen ülnél egy vacsoraestélyen. Vele egy beszélgetés lendületes, eleven, élénk, mint azt Jessica Shaw és Tim Stack is megtapasztalta hétfőn, amikor Harden - aki jelenleg az ABC szitkom sorozatában a Trophy Wife-ban szerepel - részt vett az Entertainment Weekly Rádió "TV Editors Hour" című szegmensében. Amellett, hogy kifejtette miért is szerette volna utálni Trophy Wife-os színésztársát, Malin Akermant, de végülis nem tudta, Harden arról is kitálalt, amikor először olvasta a Fifty Shades of Grey-t. "Amikor beválogattak még nem olvastam a könyve(ke)t, szóval letöltöttem és 'szemérmes-olvasást' tartottam, de ezzel kapcsolatban nem is tudom miért éreztem így, hisz emlékeztetve magam egy 'Hello, tudod már benne vagy!' felkiáltással kutatás céljából, hogy tudjam mi vár rám, így is-úgy is el kellett olvasnom.'" (A könyvek elolvasása mellett a felkészülése némi online kutatást is magában foglalt, amelyre inkább nem szeretne jobban kitérni, jegyezte meg nevetve.)

A 2015. Februárjában debütáló film forgatása azonban nem volt túl botrányos - legalábbis számára biztosan nem. "Mama Grey-t játszom, úgyhogy hacsak nem a vörös játszószobában vagy a kezedben egy szexjátékkal és közben a kielégülés, az érzékiség tükröződik az arcodon, olyan volt mint bármelyik másik film forgatása. Én tartom a vacsoraestélyeket szóval olyan volt, hogy 'Hello, üljetek le a vacsorához,'" mondta. "De a történet maga nagyon érdekes, rengeteg ember olvasta és hát erotikus is... egyébként szeretek azon a kérdésen elmélkedni, hogy 'Embertanilag vajon miért keressük a fájdalomban az erotikus, szexuális kielégülést?' Ez nagyon érdekes számomra, és E.L. James-nek meg van rá a válasza."

Továbbá Harden egy vicces tényt is megosztott Jamie Dornan-ről, azon ír színészről, aki a szadómazó szexet kedvelő fiát, Christian Grey-t formálja meg az adaptáció során: "A színfalak mögött ír dalocskát dúdolt vagy épp Rita Ora számokat énekelt. Mi pedig mondtuk neki, 'Hahó gyere vissza Amerikába, perceken belül jelenetünk lesz.' 'De megragadt a fejemben!' mondta az ír akcentusával. Annyira édes pasi."

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése