2014. március 25., kedd

Cinemacon: Az első betekintő a Fifty Shades of Grey-be

Idén a Las Vegas-i Caesars Palace ad otthont a CinemaCon-nak, ahol ma az Universal Pictures tartott egy panelt, amely keretében elsőként  - az Universal elnöke, Donna Langley elmondása szerint a stúdió fejesein kívül még senki sem látott belőle egy képkockát sem - közel 3 perc erejéig bepillantást nyerhettek az összegyűltek (főleg filmes szakújságírók) a  Fifty Shades-be.
A bemutatott rövid klip leírása: Ana először találkozik Christiannal az irodájában, az egyik recepciós a teaser plakáton is szereplő "Mr. Grey will see you now" mondattal engedi be hozzá, majd egy olyan jelenetre váltottak ahol Ana azt mondja az egyik barátjának (talán Kate-nek?) hogy mennyire szexi Christian. Majd felvételek következtek a kávézós, a barkácsboltos, a liftes, a helikopteres jelenetekből. Illetve mutatták Anát egy fekete szemkötőben valamint ahogy Christian odaszegezi a falhoz [ez valószínű még a liftes jelenethez tartozik].

The Wrap: [...] Amikor arról kérdezték, hogy csinálsz filmet a FSOG-ból, Langley azt válaszolta, "nagyon óvatosan." Dicsérte a stábot, beleértve Dakota Johnsont és Jamie Dornant is, akiket "bátor, merész színészeknek" nevezet és azt ígérte, hogy az a fajta kémia működik közöttük, amely a nézőközönséget a "következő ikonikus románccal" ajándékozza meg.
Ami pedig a bemutatott klipet illeti, ebben inkább még csak a romantika dominált - két vonzó színész pillantásokat vet egymásra helikopterutak és egy állásinterjú során - ám röpke pillantást is mutattak egy ostorról, Johnsonról amint szemkötőt visel valamint ahogy a Dornan által megformált Grey bevallja, "az ízlésem nagyon egyedi."

Access Hollywood: Jamie "bámulatosan néz ki" mind öltönyben mind pedig kötött pulcsiban. "A kémia közte és Dakota Johnson között  nem okozott csalódást," mondta a jelen lévő riporterünk a bemutatott sneak peek kapcsán. Az Universal csókcsatát is szállított, amikor megmutattak egy "nagyon szexis" csókjelenetet valamint egy rövid bepillantást az "ostorokkal és korbácsokkal teljes" Fájdalom Vörös Szobájába is.

Általánosságban elmondható (a tweetekért katt a továbbra!), hogy a jelenlévőknek tetszett a sneak peek és annak ellenére, hogy semmiféle meztelenséget nem mutattak, szexisnek jellemezték a látottakat, valamint sokak szerint izzik a levegő Dakota és Jamie között. 

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése