2014. március 25., kedd

CinemaCon: A Yahoo! Movies cikke az ízelítő kapcsán

Yahoo! Movies | Kara Warner - [...] A közel két perces teaser seattle-i városképpel nyit, mégpedig egy olyan napon ami többnyire szürke mint napos. Egy lágy, lassú zongoraszóló hallatszik a háttérben (amely úgy hangzik mint Beyoncé 'Haunted' című dalának könnyed és titokzatos feldolgozása) ahogy Anastasia Steele (Dakota Johnson) elmeséli első találkozását Christian Grey-jel (Jamie Dornan) a szobatársának, Kate-nek (Eloise Mumford).
"Szóval, milyen volt?" kérdezi Kate Anastasiától, amit csak hallunk ugyanis közben szemtanúi vagyunk Anastasia és Christian első találkozásának.  "Mr. Grey fogadja," mondja az asszisztense a barna hajú Anának amint belép Christian nagyon tágas, makulátlan irodájába. Ana részéről az első pillantások félénekek, Christian részéről viszont merevek.
"Nagyon okos, de intenzív," mondja Anastasia Kate-nek, ahogy a találkozásuk további részleteit látjuk. Odaad Ananának egy tollat, amin a Grey szócska olvasható, a kezük rövid ideig összeér. "Nagyon udvarias," folytatja, amint látjuk, ahogy Christian felsegíti rá a kabátját.
"Anastasia," mondja Christian ahogy Ana belép a liftbe.
"Christian," válaszolja Ana, és a liftajtók becsukódnak.

A háttérben hallható dal már igazodik a cselekmény és az udvarlás sebességéhez: szenvedélyes ölelések, csókok, érintések váltogatják egymást. Látjuk, ahogy Ana teljesen fülig szerelmes lesz Christianba és így belecsöppeni a világába, amibe csak akkor jön rá, hogy nyakik belemerült, amikor lassan kinyitja.... annak a bizonyos szobának ajtaját... (a könyv ismerői biztosan tudják melyik szobáról is van szó).
"Nem tudom, hogy vele tudok-e lenni azon a módon, ahogy neki szüksége van rá," mondja Anastasia, ahogy gyors pillantást vethetünk a fekvő alakjára, az arcán meglepődöttség tükröződik.

A teaser további része a két szerelmes kapcsolatának romantikus és potenciálisan veszélyes határán egyensúlyoz. Érzed az intenzitás épülését, amit csak fokoz a Sam Taylor-Johnson által megalkotott nagyon színes környezet. A bemutatott felvétel a korlátozottság és veszély tényezőjével buja, elegáns és tiszta.

És ott van Dornan egyáltalán-nem-finom parázslása Christian Grey-ként. Forr a vásznon. Johnson is tökéletesen természetesnek tűnik az ártatlan naiva szerepében, aki nekivág a rá váró út felfedezésébe.

"Miért próbálsz megváltoztatni?" kérdezi Anastasia aggódva Christiantól a teaser végén. "Nem," mondja Christian érzelmesen. "Te vagy az, aki megváltoztatsz."

2 megjegyzés :

ahhh, ha benne lenne Beyonce Haunted-ja *.* egyik kedvencem ...nagyon kíváncsivá tettek, és hol van még február :( :(.
Maradtak volna aug.-nál, a fene vinné el őket :D

Engem jobban bosszant az, hogy nem értem, miért nem a célközönség láthatja ezt a Sneak Peak-et?? Azzal mi marhára nem vagyunk előrébb, hogy a sajtósok leírták, hogy mi volt benne. Értem én, hogy egy évvel a film előtt még korai az előzetes, de akkor ne mutogassák a sajtónak se. Na.

Megjegyzés küldése