2014. március 3., hétfő

Oscar: Az MTV és Access Hollywood interjúja Dana Brunetti-vel

Dana Burnetti és Michael De Luca is részt vett az idei Oscar-díjátadón, ugyanis a Philips kapitány című filmjük jelölve volt jó néhány kategóriában, a vörösszőnyeges riporterek pedig kihasználták az alkalmat és megpróbáltak belőlük kihúzni pár szaftos részletet a Fifty Shades-szel kapcsolatban, ám nem igazán jártak túl sok sikerrel...
Kedvenc MTV riporterünknek, Josh Horowitz-nak Mr. Brunetti annyit azért elmondott, hogy E. L. James minden nap jelen volt a forgatáson, nagyon aktívan részt vett a munkálatokban így az a tény, hogy Ő is jelen volt már biztosítja a filmadaptáció könyvhűségét. Na de mi a helyzet a folytatással kapcsolatban? "Fogalmam sincs," mondta Dana. "Még nem tudom. Nem kezdtünk még ezzel kapcsolatban beszélgetni. Szeretnénk ha az első rész elkészülne és meglenne vágva. Ha az is megvan, megnézzük és meglátjuk miként működik. Ha pedig végre bemutatjuk a kész filmet, akkor elkezdhetünk arról beszélgetni, hogy mi a következő lépés."

Az Access Hollywood riportere (videó) szintén mikrofonvégre kapta Danát, aki ismét megerősítette, hogy R besorolású lesz a kész mű, egyáltalán nem pornófilm lesz viszont "szexis, érzéki és fülledt."

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése