2014. október 13., hétfő

Dakota Johnson a Variety "10 Actors to Watch" listáján

Mint harmadik generációs színésznő, Johnson saját útját kovácsolja. Először az 1999-s dramedy-ben, az Tűzforró Alabamában tűnt fel édesanyja, Melanie Griffith oldalán (aki Tippi Hedren lánya). Édesapja Don Johnson. Jövőre a 25 éves színésznő új oldalát mutatja meg E.L. James erotikus regényének várva várt filmadaptációjában, a Fifty Shades of Grey-ben, amely Február 13-tól látható majd a mozikban. A főiskolás tanulót, Anastasia Steele-t formálja meg, akit a Jamie Dornan által életre keltett milliomos üzletember Christian Grey csábít el.
"Fogalmam sincs, hogy [a Fifty Shades] megváltoztatta-e már a karrierem alakulását, de az biztos, hogy nagyon különbözik az eddig megformált szerepeimtől. Más ember vagyok minden egyes történettel, amit elvállalok/elmesélek. Minden egyes filmem eléggé különbözik egymástól." Az elmúlt néhány évben a színésznő minden szereppel fejlődött, nőtt, amelybe csak belelépett. Johnson feltűnt a 21 Jump Street - A kopasz osztagban Jonah Hill és Channing Tatum oldalán, a Csúf szerelem (Beastly) című romantikus vígjátékban valamint szerepelt Aaron Paullal a száguldó autókról szóló thrillerben, a Need for Speed-ben.
Megjegyzendő, hogy néha kihívás úgy tekinteni rá mint "egyedülálló személyre" abban az iparágban, amelyben a családja olyan kitörölhetetlen nyomott hagyott, Johnson pedig azt mondja ez szerves részét képezte annak, hogy egészen fiatal korától kezdve érdeklődött a filmezés iránt. "Tehetséges emberek körében nőttem fel és ezt imádtam a legjobban. Ez az a közeg, amelyben legkényelmesebben, legotthonosobban érzem magam, szóval úgy gondoltam, ez a dolog amit nekem is csinálnom kellene." Johnsont a Fifty Shades-en kívül láthatjuk majd Johnny Depp oldalán a Black Mass-ben, A Bigger Splash című krimiben valamint egy komédiában is, a Chloe&Theo-ban. — Jordyn Holman | Forrás

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése