2014. október 16., csütörtök

Röviden a 3-4. újraforgatási napról

A hét első két napjával ellentétben a tegnapi és a mai nap is (lásd alább Sam instagram fotóját) a Fifty stábja számára stúdiózással telik. Az egyik paparazzi (@PUNKD_Images) hozzájutott a szerdai forgatási menetrendhez, amit volt olyan rendes és megosztott velünk is. Ezt lásd a hajtás után.
A táblázatnak vannak olyan részei amihez filmes szakembernek kellene lenni, hogy teljes mértékben értse az ember, de annyit sikerült azért - a gugli segítségével - kibogarászni belőle, hogy csak egy jelenetet vettek fel ténylegesen újra (Escala- Fehér hálószoba: Christian nem jó Ana számára), a többinél viszont insert, pick-up, marketing felvételek vagy ezek kombinációjának rögzítéséről van csak szó. Az insert a közelieket jelenti, ilyen például a "Christian kiveszi a zsebéből az arany kulcsot". A pick-up egy adott jelenet csak egy kis részének újrafelvételét takarja, a többi viszont elfogadásra került az eredeti felvételről. Ilyen pl. "Ana alszik", "Christian a Fájdalom Vörös szobája fel vezeti Anát (új dialógus)", "lovaglópálcás jelenet". A marketing felvételek során pl. azt rögzítik, ahogy "Christian a mandzsettagombokat, az ingét kigombolja, leveszi a nyakkendőjét" vagy "Ana kicipzározza a ruháját."
Akit érdekel a filmipar annak szerintem érdemes kicsit hosszabb ideig rákukkantania a menetrendre, mert ilyesmi dolgok nem igazán szoktak kikerülni. Az előzetes infók szerint a holnapi nappal befejezik a munkálatokat, ám azt egyelőre nem tudni, hogy milyen jeleneteket (kinti és/vagy benti) rögzítenek.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése