2014. október 15., szerda

Képek a 2. újraforgatási napról: Csók a tónál [148 HQ]

Az újraforgatás második napján a Fifty stábja a Boundary Bay Repülőtéren kezdett (lásd lentebb a fotókat és a videót), majd áthurcolkodtak a Stanley Parkba, ezen felül zárt ajtók mögött még 5 jelenet rögzítettek (ezek közül az egyiknek a Fájdalom Vörös Szobája adott helyszínt). A külső forgatást két szerencsés rajongó végig tudta követni, az egyikük beszámolóját olvashatjátok alább.
Jamie Dornan és Dakota Johnson a Stanley Parkban található Beaver-tónál
Forrás: Nigel Horsley Flickr profilja | HQ Utopia
50ShadesGirlPortland: A jelenetet egy fákkal körülvett kis tóba benyúló stégen vették fel. Dakota a stég végébe ment, majd maga előtt keresztbe tette a karjait. Dühösnek tűnt. Jamie mögé ment és maga felé fordította. Majd beszélgettek. Végül Dakota elfordult tőle és a stég másik végébe ment. Jamie utána ment, ismét maga felé fordította, megfogta az arcát mindkét kezével és megcsókolta. Ami határozottan egy szenvedélyes csók volt. Jamie totálisan Christian volt, ahogy megközelítette Dakotát és megcsinálta az egészet. Elég hosszú ideig csókolóztak. Majd együtt távoztak. Erről a paparazzik csináltak videót is és rengeteg képet. Tudtam, hogy ez egy fontos csók és ezt mondtam is nekik. Így csak néztem és néztem, ahogy újra és újra megismételik, legalább 15-ször. Mivel többször is repülők haladtak el felettünk. Dakotán világosabb barna bőrkabát volt, szintén barna passzos nadrággal. Jamie-n sötét barna bőrkabát. Az tuti, hogy a kémia meg van közöttük.
Megpróbálták a paparazzik rálátását blokkolni, de végül feladták. Nagyon vicces volt szemtanúja lenni, ahogy esernyőkkel és paravánokkal próbálják zavarni a rálátást. Mert ahová visszatoltak minket, már alapból nem volt egyszerű fotókat csinálni, a paparazzi srácok majdnem a tóban kötöttek ki. Vicces volt az egészet végignézni, de az élmény CSODÁLATOS volt.














2 megjegyzés :

Megjegyzés küldése