2014. december 23., kedd

A Fifty Shades of Grey előzetese 2014 legnézettebbje

A Fifty Shades of Grey-é 2014 legnézettebb előzetese - adta hírül a The Hollywood Reporter. Annak ellenére, hogy a Csillagok Háborúja: Az ébredő erő első előzetese a november 28-ai bemutatását követő 5 nap során több mint 58,2 millió megtekintésnél járt (összesen pedig már 81 milliónál), a Fifty Shades of Grey négy hónapnyi előnye döntő elemnek bizonyult a "2014 legnézettebb trailere" versenyben. Ugyanis a július 24-ei bemutatást követően összesen több mint 93 millió megtekintéssel büszkélkedhet, a Zefr nevezetű technológia és marketing cég jelentése szerint.

Az elmúlt napokban tovább összegzések, listák is napvilágot láttak:
- a Google is nyilvánosságra hozta, hogy kikre kerestek idén a legtöbbet a cég keresőjében, és a férfi színészek Top 10-es listájának 7. helyén Jamie Dornan neve szerepel, valamint szintén felkerült a Just Jared 2014 Legnépszerűbb színészeinek listájára, itt a 10. helyet kaparintotta meg.
- Dakota Johnson a 8. helyet szerezte meg szintén a Just Jared 2014 Legnépszerűbb színésznőinek listáján, a Yahoo UK "Sztárok, akik igen népszerűek lesznek 2015-ben" listáján viszont az 1. helyet.
- a Fifty Shades of Grey-mozifilm szerepel mind az USA Today mind pedig a POPSUGAR azon listáján, amely során 2015 leginkább várt filmjeit veszik sorra
- a Fandango felmérése szerint a 2015-ös év 4. legjobban várt filmje a Fifty Shades of Grey, míg 2015 legnagyobb feltörekvő férfi filmsztárjának Jamie-t választották, míg ugyanebben a kategóriában, de a nők mezőnyében Dakota a 3. helyezést szerezte meg | Variety
- a BoxOffice.com állt elő az első előrejelzéssel, mármint ami a Fifty majdani mozis bevételeit illeti. Szerintük az első hétvégéjén akár 61 millió dollárt is bezsebelhet a film, ami egyáltalán nem lenne rossz, mert akkor biztosan zöld utat adnának a folytatásoknak.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése