2014. december 8., hétfő

Rachel Skarsten a Fifty Shades-es szerepéről

Rachel Skarsten, aki Andreát, Christian asszisztensét alakítja a hamarosan bemutatásra kerülő Fifty Shades of Grey-mozifilmben a DaMan magazinnak adott egy interjút, amelyben az alábbiakat mondta az általa megformált karakterről. "Egy okos és talpraesett csaj. A haja szőke, így nem Christian esete, ami okán szigorúan szakmai és plátói kapcsolat fűzi a főnökéhez, ellentétben a legtöbb női karakterrel. Így ő egy érdekes női szerepnek számít a könyvben, és így a filmben is." Mit gondol, miért vált a Fifty ekkora világjelenséggé? "Nagyon fontos ismerni az olvasóközönséged szóval az, hogy a Fifty Alkonyat fanfictionként született jó alapnak bizonyult, mielőtt ténylegesen is megjelentették volna. Hogy őszinte legyek, tisztában voltam a történetével, de a könyveket addig nem olvastam, amíg be nem válogattak."
"A filmet nagyjából egy évvel ezelőtt forgattuk, és a beválogatásomat teljes titokban kellett tartanom. Még a barátaimnak sem mondhattam el, szóval nem is tűnt valósnak ezidáig. Amikor az első előzetes kijött, az volt az a pillanat, amikor az egész nagysága megütött, mert az arcomat több millióan látták egy nap alatt! Mindazonáltal nem szabad túlságosan felülni a hype-vonatra, mert megvan annak a veszélye, hogy magával sodor. Ezt már megtanultam a szórakoztatóiparban, az a lényeg, hogy arra a pillanatra összepontosítsak, amiben jelenleg vagyok." tette hozzá.
Jamie Dornan alakítja az ellenállhatatlan Christian Grey-t. Mitől Ő a tökéletes erre a szerepre? "Eltekintve a kimagasló színészi képességeitől - nézd meg A hajszát, a The Fallt és mondd azt, hogy nem vagy lenyűgözve - láttad Őt? Aha. Jöhet a következő kérdés!" [Nevet]

1 megjegyzés :

inkább őt választhatták volna Anastacia szerepére...Nagyon szép nő

Megjegyzés küldése