2014. július 21., hétfő

Charlie Hunnam megvédte E.L. Jamest és a Fifty Shades of Grey-t

Beverly Hills, Calif. — A Fifty Shades of Grey mozifilm első előzetese ezen a héten érkezik és az eredetileg kiválasztott Christian Grey, azaz Charlie Hunnam azt mondja alig várja, hogy láthassa a kész végeredményt.

A 34 éves színész vasárnap vett részt a FOX csatorna TCA sajtókörútjának keretében megrendezett eseményén, amikor azt is hozzáfűzte, habár már nem részese, de Ő még mindig hisz a filmben.
"Nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam. Igazán beleinvesztáltam magam és baromira együtt akartam dolgozni Sammel és eljátszani a karaktert. Szóval igencsak kíváncsi vagyok, mert valóban szívet tépő volt otthagyni [ezt a projektet]."
Hunnam azt is hozzátette, hogy nem fair az az elutasítás/kritika, amit E.L. James, mások által mamipornónak gúnyolt, könyveit övezi, ugyanis szerinte egy nagyon szofisztikált dolgot alkotott meg és azt "egy olyan formában prezentálta, amely hozzáférhetővé vált azon emberek számára is, akik alapeseteben rettegnek ezen témától... úgyhogy amit megcsinált, az igencsak zseniális."

A Kemény Motorosok színésze egy hónappal azután hagyta ott a nagyvásznas adaptációt, miután bejelentették, hogy Ő fogja megformálni a milliomos, szexuálisan domináns Grey-t, aki beleszeret a Dakota Johnson által megformált a szűz főiskolás diáklányba.

Az Universal Pictures és a Focus Features által akkor kiadott közleménye szerint Hunnam-nek a televíziós menetrendje miatt nem lett volna elég ideje felkészülni a szerepre, amelyet a színész ismét csak megerősített. Röviddel ezután a helyébe az észak-ír színész, Jamie Dornan lépett. Hunnam azt mondja biztosan hozott volna egy bizonyos fajta masszív varázst a szerepbe, de Jamie (aki szerinte nála jóval jóképűbb) is rendben lesz.

Végül a színész elmondta, hogy egyáltalán nem bánná ha a kíváncsi rajongók DVD extraként majd megnézhetnék a meghallgatási/casting videóját. Forrás

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése