2014. július 25., péntek

Kulisszák mögötti videó+interjú a Today Show jóvoltából

A Fifty Shades of Grey sztárjai Dakota Johnson és Jamie Dornan, akik Anastasia Steele-t és Christian Grey-t formálják meg a jövő februárjában bemutatásra kerülő mozifilmben, csütörtökön látogatták meg a TODAY stúdióját. Pénteken pedig a TODAY műsorvezetője, Natalie Morales viszonozta a szívességet, egy exkluzív körút erejéig benézett a film vancouveri forgatására - és a folyamat során egy új huncut, pajkos szót is megtanult.
A stáb Vancouver történelmi Fairmont Hoteljében forgatott, amikor Natalie meglátogatta őket, így betekintést nyerhetett a kulcsfontosságú liftes jelenetbe. "Rengeteg minden történik ebben a liftben," viccelődve jegyezte meg Natalie a film rendezőnőjének, Sam Taylor-Johnsonnak, aki nevetve egyetértett vele. "Ő egy rendes lány," mondja Anastasiáról Johnson, aki hollywoodi sztárok, Don Johnson és Melanie Griffith gyermeke. "Sok mindent látok magamból benne és ez vica versa is igaz." Dornan viszont először nem volt abban biztos, hogy lenne bármi közös benne és Christian Grey-ben, a különleges szexuális ízléssel bíró jóképű milliomosban. "Nézd, úgy értem az általad megformált karakterekben mindig van valami amihez vonzódsz, mert azt érzed valamihez kapcsolódik benned," mondta. A trilógia írónője, E.L. James folyamatosan jelen volt a forgatáson, figyelve ahogy a karakterei - és a fantáziák - végül életre kelnek. A Kemény motorosok sztárjára, Charlie Hunnamre osztották eredetileg Christian Grey szerepét, de végül visszalépett, ám James nem bánja hogy két kevésbé ismert színészt láthatunk a főszerepekben. "Már a kezdetektől azt mondtam, hogy nagyszerű lenne két ismeretlent felfedezni," mondta James, aki azt is elárulta Natalie-nak, hogy azon rajongók akik eleven, élénk hálószoba jelenetekre számítanak nem fognak csalódni. "Amit láttam azok nem éppen visszafogottak, szóval, um, igen, azt gondoltam ez érdekes volt," mondta nevetve. "Szóval ez minden, amit mondhatok erről." James ugyanakkor hozzátette, "Az embereket igazán kellemes meglepetés fogja érni, azzal amit megalkottunk. Szóval alig várom azt a napot, amikor az emberek végre láthassák az egészet." A főszereplők viszont már egy kicsit készségesebbek voltak, amikor arról kérdezték őket mennyire lesz explicit a film. "Szexuális lesz, de nem annyira hogy nehéz legyen nézni," mondta Dornan. "Ez sokkal inkább arról szól, hogy vizuálisan a testünk mit csinál, úgyhogy ez olyasmi mint a tánc, mint az akrobatika." tette hozzá Johnson. "Szexuális akrobatika," fűzte Dornan hozzá, aki azt is elárulta, hogy ezen jelenetek felvétele nem éppen voltak romantikusak. "A valóság az, hogy közben 3 lépésre az arcodtól ott van egy termetes fickó, akit nem ismersz igazán jól - szóval az általában az ember nem így szexszel - legalábbis, Én nem." Dakota erre viccesen reagálva, azt mondta "Én igen, sokszor."  Johnson végezetül  azt is elmondta, pontosan tudatában van a rajongói nyomásnak. "90 millió embernek nagyon élénk elképzelése van arról, hogy ezeknek a jeleneteknek hogy is kell kinézniük/megtörténniük," mondta.
Johnson mindenkit zavarba hozott, amikor egy "nagyon helytelen" viccet sütött el azzal kapcsolatban, hogy Dornan miként készült fel a szexjeleneteikre. (Dakota: "Jamie-nek flufferje (azaz felszopólánya volt)." Pornófilmek forgatásakor a férfi szereplőket még a kulisszák mögött úgymond harcra kész állapotba hozó kisegítő.) A klip annyira rizikós volt, hogy a TODAY nem tudta adásba rakni Morales forgatási anyagának részeként.
via TODAY | THR

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése