2013. október 24., csütörtök

Hivatalos: Jamie Dornan az új Christian Grey

Jamie Dornan | Mr. Porter by Tom Craig (2013)
Forrás: Jamie-Dornan.org
A The Hollywood Reporter, a Variety és a The Wrap értesülései szerint is a 31 éves ír Jamie Dornan fog végül Christian Grey bőrébe bújni, miután október közepén Charlie Hunnam kiszállt a Fifty Shades-ből. Jelenleg E.L James, az Universal valamint a Focus Features megerősítésére várunk.
"A THR értesülései szerint Jamie Dornanre esett a választás Christian Grey szerepére az Universal és a Focus égisze alatt készülő Fifty Shades of Grey adaptációjához. A színésszel a tárgyalások már folyamatban vannak. Charlie Hunnam hírhedt másfél héttel ezelőtti visszatáncolását követően lázas keresésbe kezdtek, hogy megtalálják a helyettesét. Október 14-én a THR tette közzé először, hogy az észak-ír származású Dornan komoly jelöltnek számít a szado-mazó szexet kedvelő milliomos Grey szerepére. A korábbi Calvin Klein, Hugo Boss és Dior modell - aki két évig járt Keira Knightley-val - a brit "The Fall" című sorozatból lehet ismerős, az amerikai közönség számára pedig leginkább az ABC "Egyszer volt hol nem volt" című szériájából, ahol is ő formálta meg a Vadászt. A 31 éves Dornannel már Hunnam hivatalos távozását megelőzően kapcsolatba léptek, a próbafelvételekre pedig pénteken került sor a női főszereplővel, azaz Dakota Johnsonnal. De a forrásainktól azt is megtudtuk, hogy letesztelésre került a Tony-jelölt színész, Billy Magnussen illetve a Borgiákból ismert Francois Arnaud is.

Dornannak most fog majd csak szembesülni a bestseller trilógia rajongóival és a média nagyfokú figyelmével. Ugyan Hunnam és az Universal menetrendi konfliktussal magyarázta a színész távozásának okát, de a THR úgy tudja Hunnam kényelmetlenül érezte magát a projektet övező őrülettől. Az Universal kénytelen volt testőrüket felvenni a Sons of Anarchy-s színész mellé a sorozat premierjére illetve két, a szériát promótáló megjelenést is el kellett törölni. Továbbá Hunnamnek, aki maga is író (ő véste Brad Pitt Plan B nevezetű produkciós cége és a Summit Entertainment számára a Vlad néven futó gótikus horror szkirptjét) problémái akadtak a Kelly Marcel által írt forgatókönyvvel. A szkriptet jelenleg Patrick Marber (Egy botrány részletei) csiszolja.  Az Universal nyomás alatt van hogy november elején nekiláthassanak a forgatásnak, így tartva a 2014. augusztus elsejei premierdátumot. Ha Dornannal megegyeznek, 3 esetleg 4 Shades filmre fog aláírni, feltételezve az első rész sikerességét.

A THR azt is megtudta, hogy az Universal és a Focus megkereste Juno Temple-t Kate Kavanagh, míg Frank Grillo-t Jason Taylor szerepével kapcsolatban, de mindketten visszautasították a lehetőséget."

5 megjegyzés :

:DD Remélem Erika áldását adja Jamie Dornan-re, mert be kell vallanom őszintén, hogy a lehetséges jelöltek közül számomra ő volt a leginkább nyerő. Eltudom képzelni Christian Grey bőrében. :) És mindemellett pedig még helyes is.. :D

Szerintetek?

Puszi, Vivii

Reméljük így is lesz, Jamie Dornant jobban eltudnám képzelni Christan Greyként .Charlie Hunnam tényleg inkább Elliotnak lett volna jó.De most már végre állapodjanak meg és kezdjék el a forgatást!:)

Bomer párti vagyok, de legyen Jamie!:) Jó lesz!!
Csak kezdenék végre a forgatást...

Hát, lényegesen jobb választás lenne.

Frank Grillo viszont abszolút nem Taylor, valamiért én Taylort abszolút másmilyennek képzelem. Oké, vágom, hogy nem ő lesz, de fura, hogy ilyesmi irányban indultak el.

Frank Grillo túl idős lett volna Taylor-nak. Valahogy fiatalabbnak tűnik a könyvben.
Juno Temple nekem kissé kislányos Kate szerepére.

Megjegyzés küldése