2013. október 31., csütörtök

Mások mondták: Gillian Anderson Jamie Dornanról és a The Fall második évadáról

Gillian Anderson, aki együtt játszik Jamie-vel a The Fall című brit krimiben, az ETOnline.com-nak adott interjújában mesélt a sorozat második évadáról illetve kollégájáról.
Gillian Anderson és Jamie Dornan | Red Magazin (2013)
Forrás: Jamie-Dornan.org
ETonline: Mik a tervek a The Fall második évadját illetően illetve miként jellemeznéd azt?
Anderson: Februárban kezdjük el forgatni Belfastban. Az első néhány rész szkriptjét már olvastam és sokkal intenzívebb lesz mint az első évad, ami eléggé hihetetlen. Nagyon boldog vagyok azt illetően amilyen irányba halad ez sorozat valamint nagyon örülök annak is, hogy részese lehet ennek a projektnek és eljátszhatom Stellát. Ez a széria egyszerűen csodálatos. A hurok pedig egyre szorul, egyre közelebb és közelebb kerülünk Paulhoz [a Jamie Dornan által megformált szadista sorozatgyilkoshoz]. Vannak buktatók, amik dühítik Stellát [nevet], de igen, alapvetően egyre közelebb kerülünk a megtaláláshoz.
ETonline: Tudsz arról valamit, hogy a tervek szerint hány évados lenne a sorozat?
Anderson: A szándékok szerint három esetleg négy.
ETonline: Fantasztikus! Az, hogy Jamie elnyerte Christian Grey szerepét okoz majd problémát a The Fall forgatásában?
Anderson: Nem hiszem, hogy [bármi is] hatással lesz a forgatásra -- remélhetőleg az emberek a megszállottjaivá válnak és mindent meg akarnak nézni amiben szerepel, ami csak pozitív hatással lehet a sorozatunkra. Ha ő boldog Én is az vagyok, majd meglátjuk miként alakulnak a dolgok.
ETonline: A The Fall-os szerepe miatt biztosan másként fogok a 50 Shades-re tekinteni!
Anderson: Vagy fordítva, de nem is tudom melyik lesz majd érdekesebb. [Nevet.] Az biztos, hogy a sorozatot még nyugtalanítóbb szintre emeli.

Megjegyzés: A RadioTimes.com megkereste a The Fall producerét, aki megerősítette: a BBC sorozat forgatási menetrendjére nem lesz hatással a 50 Shades. Az első évad előzeteseit a hajtás után megtaláljátok.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése