2013. október 16., szerda

Hypable: Charlie Hunnam nem volt elégedett a Fifty forgatókönyvével

Hypable.com - További információk láttak napvilágot azt illetően, hogy Charlie Hunnam miért is lépett ki szombaton a Fifty Shades of Grey-ből. Hunnam, aki szeptemberben írt alá Christian Grey szerepére, ugyanis úgy érezte a Sons of Anarchy forgatása közben nem lesz képes majd mentálisan felkészülni a karakterre. Az egyik problémája rendelkezésére álló korlátozott idővel az volt, hogy a szkript jelenlegi változata szerint nem fejlődött, bontakozott ki rendesen Christian Grey jelleme és Hunnam úgy érezte nincs számára meg benne az, amitől teljes mértékben megértené a karaktert - tudta meg a Hypable egy a projekthez közel álló forrástól. Ezen felül, a színész aggódott hogy a teste hogyan is néz ki összehasonlítva a könyvszériában leírtakkal. Ahhoz, hogy megfeleljen a karakterleírásnak Hunnam úgy gondolta a Sons és a Fifty Shades forgatása közben minden nap el kell majd járnia edzeni. Merthogy Hunnam hajthatatlan volt azt illetően, hogy hűséges legyen a történethez és kedvére tegyen az olvasóknak. Az Entertainment Weekly-nek nemrég adott interjújában azt mondta hogy "nagyon komolyan" veszi a szerepet és szándékában áll "felderíteni Christian természetét, hogy ki is ő valójában, mi motiválja." Ez az új infó összhangban van az Universal múlt pénteken hozott döntésével, miszerint új forgatókönyvíró dolgozik eredetileg Kelly Marcel által írt szkripten. Patrick Marbert a stúdió azért bérelte fel, hogy fejlessze a karaktereket és "csiszoljon" a forgatókönyvön. A jobb karakterfejlődés talán segít abban, hogy jól ismert színészek, úgy mint Alexander Skarsgard, Theo James és Jamie Dornan figyelmét felkeltsék/érdeklődését kiváltsák a projekt iránt. A Fifty Shades of Grey a tervek szerint 2014. augusztus elsején kerül mozikba. A producerek pedig remélik hogy novemberi kezdésre meg is találják az új Christian Grey-t ellenkező esetben lehet, hogy el kell tolni a premiert. A filmet Sam Taylor-Johnson rendezi Dakota Jonhnson főszereplésével, aki Anastasia Steele-t fogja megformálni.

2 megjegyzés :

Én ezt nem értem, a filmforgatok/forgatókönyv írok úgy gondolták, hogy " nesze nektek Christian, csinál ezt meg azt, szado-mazo stb." és a háttértörtenet az felesleges?!?! Végülis csak a könyv egy jókora része ezzel foglalkozik. De tudom ez nem könyv, nem várom hogy ugyanazt lássam mint amit leírtak....de könyörgom nehogy már az legyen hogy végigdugjak a filmet es majd Anastasia meg C. ettől a sok szextol egymásba szeret .... ( enyhe túlzással)

Szilvi

Lehet úgy vannak vele lesz 3 film, van bőven idő kibontani a hátteret. De azzal úgy látszik nem számoltak/számolnak h bukik akkor kampec az egésznek. Ezért kellene az első részt baromi jól felépíteni, a 2. és 3. könyvből bőven háttérelemeket átemelni, még ha ez egyes rajongóknak baromira nem tetszene. Őszintén megmondom 3 max 4. szexjelenetnél többet nem is raknék bele, mindenképpen a karaktereket kellene előretolni - egyébként ez a rákfenéje a legtöbb filmnek, a karakterek elnagyoltak, egyszerű papírmasék, nem tudod őket se utálni, se szeretni.

Egyébként az se bánnám, ha eltolnák a filmet csak legyen jó az a rohadt szkript, mert véleményen szerint, a könyv hibáit kiküszöbölve, egy nagyon érdekes dolog tudna az egészből kisülni.

Megjegyzés küldése