2013. október 22., kedd

Michael De Luca: Újoncnak kell lennie Christian Grey megformálójának

Los Angeles Times - A filmproducer Michael De Luca azért volt jelen hétfői Hollywood Film Awards-on hogy átvegyen egy díjat, ám az este korai szakaszát nem az ünnepléssel töltötte. Ehelyett ugyanis a veterán filmes kérdések tűzzáporában találta magát a nemrég férfi főszereplőt vesztett Fifty Shades of Grey-hez kapcsolódóan, amelynek produceri munkálatait Dana Brunetti-vel együtt látja el. De Luca --- aki azzal viccelődött, hogy a Fifty Shades-ről már durván "247"-szer kérdezték a vörösszőnyegen -- nem kommentálta azon tudósításokat, miszerint Billy Magnussen és Jamie Dornan a top jelöltek Christian Grey szerepére. Habár annyit elárult, hogy hajthatatlan azt illetően hogy egy újonc lenne a legmegfelelőbb Dakota Johnson mellé, aki korábban nyerte el Anastasia Steele szerepét. "Ezen karakterek kinézetét, megjelenését illetően mindenkinek megvan a maga elképzelése, szóval ez esetben a legjobb megoldás előítéletektől és egyéb mellékes fennhangoktól mentes új arcokkal előállni. Olyan ezt mint Supermant és James Bondot castingolni. Egy új arc a legmegfelelőbb."
A Sons of Anarchy-ből ismert Charlie Hunnam alakította volna eredetileg a szado-mazó szexet kedvelő milliomost, ám október 12-én nagy hirtelenséggel bejelentették a távozást, csak néhány héttel a film forgatásának megkezdése előtt. Sokan úgy vélik, hogy a színész a film explicit szexjelenetei miatt gondolta meg magát, a távozása óta adott első interjúban viszont homályosan nyilatkozott kiszállásának tényleges okairól. "Családi ügyekkel kell foglalkoznom, szóval próbálok koncentrált és pozitív maradni," mondta a színész. (Hunnam édesapja májusban hunyt el.)
A 24 éves Dakota Johnson a fedélzeten maradt. Melanie Griffith és Don Johnson lánya hogy miként is birkózik meg ezen casting átszervezéssel, De Luca e kapcsán azt mondta: Johnson továbbra is alig várja hogy elkezdődjön a forgatást, valamint a producer kifejezte a lány színészi képességei iránti bizalmát is. "Történetesen úgy gondolom, hogy Dakotának még egy postaládával is lenne kémiája/összhangja," mondta a producer hozzátéve azt is, hogy a forgatás November 13-án kezdődhet el. "De  természetesen azon leszünk, hogy megtaláljuk a hozzá illő tökéletes személyt."

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése