2014. szeptember 3., szerda

Jamie Dornan interjúk a GQ Awards 2014 vörösszőnyegéről

A Fifty Shades of Grey-ről: "Szeretnék azon emberek egy tűrhető százalékának örömöt okozni, akik olvasták a könyveket, mert annyira közel áll ez a széria és egyben a karakterek is a szívükhöz. Tisztában vagyok azzal, hogy nem fogok mindenkinek tetszeni, megfelelni de azt azért remélem, elég jó munkát végeztem ahhoz, hogy a végén teljesen ne utáljanak meg."
A hírességek kiszivárgott meztelen fotóiról: "Undorító. Nem tudom, hogy fogják majd kordában tartani ezt az egészet, mármint annyi módja van annak, hogy hozzáférhessenek adatokhoz, információkhoz. Szerintem az a legbiztosabb módszer, ha tudod, kerüld el a közösségi médiumok használatát. Azt hiszem ez biztosan segítene megelőzni az ilyen eseteket, de könnyebb mondani mint valóban így is cselekedni."
Az ODE interjújában a riporter csajszi először arra kíváncsi, hogy ki lenne az a személy, akivel ugyan még nem találkozott, de szívesen meginvitálna egy pasis estére? Jamie válasza: Éric Cantona (az egyik legsikeresebb francia labdarúgó) Következő kérdés: Ha lehetősége lenne, kit díjaznál egy GQ-szobrocskával? Andrew Garfieldot. Milyen volt a Fifty Shades of Grey-t leforgatni? Jamie azt mondja jó és élvezetes volt. De már olyan érzés, mintha jó ideje megcsinálták volna. Február végén fejezték be a forgatását, szóval jelenleg úgy érzi, valahogy eltávolodott ettől az egésztől, persze csak amíg az őrület el nem kezdődik, amikor is januárban és februárban beindul a promóidőszak, de igen, élvezte csinálni. Három szóban, mit várhatunk a Fifty Shades-filmtől? Finomságot/ízlésességet, szerelemet és egy kis humort - válaszolta. Majd Jamie elmondja, hogy elsősorban a fake Instagram-profilok miatt regisztrált/regisztráltak fel erre a közösségi médiumra is (ITT követhetitek a hivatalosat!), de nem hiszi, hogy baromi aktívan fog majd rá posztolgatni. Végezetül véleménye szerint mi a legnagyobb félreértés a férfiakkal kapcsolatban? "Az, hogy érzéketlenek vagyunk."
"A kalapok/sapkák trükkösek, persze kivéve ha maga Pharrell Williams vagy." Majd hozzátette, hogy a mellényekért/trikókért sem igazán rajong.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése