2014. szeptember 7., vasárnap

A közeljövőben milyen filmekben láthatjuk majd Jamie Dornant?

Untitled John Wells Project korábban Adam Jones: A címszereplő egy két Michlen-csillagos afféle rocksztár séf (Bradley Cooper), akinek minden megvolt - majd el is veszítette. Miután évekig kerülte a professzionális konyhákat visszatér Londonba, hogy megnyissa a saját éttermét és elérje az elérhetetlent: a három Michlen-csillagot. Ehhez viszont szüksége van egy csapatra...
Rendező: John Wells (Vállalati csalódások, Augusztus Oklahomában)
További szereplők: Uma Thurman, Alicia Vikander, Sienna Miller, Emma Thompson, Daniel Brühl, Lily James
A tervezett amerikai bemutató dátuma: még nem ismert
The Siege of Jadotville: A geopolitikai akció-thrillerben Dornan egy csapatparancsnokot alakít, aki 1961-ben katonáival a lázadók ellen harcolt Kongóban. A forgatás 2015 tavaszán kezdődik el Írországban és Dél-Afrikában.
Rendező: Richie Smyth
A további szereplők és a tervezett amerikai bemutató dátuma még nem ismert.
The 9th Life of Louis Drax: A pszichológia thriller Liz Jensen azonos című regényén alapul. A történet akkor veszi kezdetét, amikor a 9. születésnapján Louis Drax majdnem végzetes balesetet szenved. Hogy felfedjék a fiú titokzatos balesetének körülményeit Dr. Allan Pascal (Dornan) segítségét veszik igénybe, aki annak érdekében, hogy megfejtse a rejtélyt kénytelen a valóság és a fantázia határait feszegetni. A forgatás Október 27-én kezdődik el Vancouverben, és egészen December közepéig tart majd.
Rendező: Alexandre Aja (Horns, A sziklák szemében)
A további szereplők és a tervezett amerikai bemutató dátuma még nem ismert.
Forrás: Deadline, Variety, The Hollywood Reporter

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése