2014. április 19., szombat

Dakota Johnson Mr. Dornan beválogatásáról: "nagyszerű döntés született, Jamie csodálatos"

The Straits Times/AsiaOne.com - Ha az amerikai színésznő, Dakota Johnson akarata érvényesül, akkor a híres hollywoodi szülei soha sem látják majd a hamarosan bemutatásra kerülő új filmjét, a Fifty Shades of Grey-t. "Nem, nem fogják megnézni, legalábbis a jóváhagyásommal biztosan nem," mondta vigyorogva Don Johnson és Melanie Griffith 24 éves lánya a Life!-nak egy privát összejövetelen múlt hét pénteken. "Egyébként is, nem hiszem hogy ez egy olyasfajta film lenne, amit szeretnének megnézni."
A film során, amely E.L. James 2011-ben megjelent azonos című erotikus regénye alapján készül, Johnsont bizonyosan jó néhány kompromittáló szexpozícióban láthatjuk majd, ahogy a női főszereplőt, a végzős Anastasia Steele-t formálja meg, aki szado-mazó szexuális kapcsolatba keveredik a milliomos Christian Grey-jel.

A rózsás arcú Johnson azért érkezett Szingapúrba, hogy részt vegyen a designer divatház, a Calvin Klein által rendezett csilli-villi magánpartin és divatbemutatón. A meghívottak között volt Johnson barátja, a 28 éves Jordan Masterson színész (és szintén színész féltestvérei Danny és Christian Masterson), valamint a hongkongi színész Louis Koo, Zhang Ziyi kínai színésznő és Alex To hongkongi énekes is.
A halványrózsaszín áttetsző aljú ruhában Johnson kislányosnak és édesnek tűnik, totálisan kontrasztban állva azon kijelentésével, ami múlt hónapban jelent meg az amerikai ELLE-ben. A márciusban publikált számban ugyanis azt mondta, "A titok az, hogy nincs bennem szégyenérzet." De ezen megjegyzését tisztázta a Life!-nak azt mondván, "Ezt úgy értettem, hogy amikor a munkáról van szó, nem félek kockáztatni. De hála Istennek, azért persze van bennem szemérmesség, félénkség."

Tekintettel a filmet övező nagy hype-ra - amely jövő év elején kerül bemutatásra - megvan a lehetősége annak, hogy az árnyéka örökre rá fog vetülni. Ezen felvetésre röviden csak annyit válaszolt, hogy "Nem, nem aggódom emiatt." Ám amikor az észak-ír Jamie Dornan beválogatásának megvédése kerül szóba egy kicsit erélyesebbé, hangosabbá válik. "Végső soron nagyszerű döntés született, Jamie csodálatos. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek (végre) láthassák Őt."

A Grey szerepére történő castingot sok támadás érte, főleg amikor bejelentették, hogy brit színészt Charlie Hunnam-et választották ki először a férfi főszerepre. A netezők és a könyv rajongói szerint ugyanis túlságosan zömök volt és híján volt azon szexisségnek, amit a karakter megkíván. A színész röviddel a casting bejelentés után azonban visszalépett a projekttől, menetrendi konfliktusra hivatkozva. A jóval karcsúbb Dornannal viszont úgy tűnik a rajongók sokkal inkább elégedettek. A fanok viszont nem csak Grey castingjával voltak elégedetlenek, hanem Johnson-éval is, ám úgy tűnik ez őt nem igazán zavarja. "Nos, mivel nem vagyok fent Twitteren és Facebook-on sem, így nem igazán figyelem ezeket a dolgokat."

A médiában megjelent hírek szerint a színésznő, akit korábban a Need for Speed-ben és a Date&Switch című romantikus vígjátékban láthatott a nagyközönség, annyira akarta Steele szerepét, hogy folyamatosan nógatta a menedzserét, hogy segítsen neki a megszerzésében annak ellenére, hogy nem is olvasta a könyvet. Tiszta vizet öntve a pohárba, azt mondja, "Olvastam a könyvet. Ezt a szerepet pedig azért akartam annyira, mert érdekes témát dolgoz fel valamint egy erős nőt mutat be, és ezt nagyra értékelem. Hiszek a történetben, hiszek a könyvekben és remélem megfelelek a felállított kívánalmaknak. Jelenleg minden kicsit titkos a filmmel kapcsolatban, de az emberek elégedettek lesznek vele. Remélhetőleg."

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése