2014. április 7., hétfő

Aaron Taylor-Johnson arról, hogy miért nem ő lett Christian Grey

Amikor tavaly június közepén bejelentették, hogy Sam Taylor-Johnson ül a Fifty Shades of Grey filmadaptációjának rendezői székébe, rögtön megindultak a találgatások azt illetően, hogy a fotográfus-rendező végül lehet a 23 éves férjére, Aaron Taylor-Johnsonra osztja a film férfi főszerepét. Aaron a Nylon Guys májusi számában (szkennek) viszont elárulta, hogy ez soha nem volt opció egyikük részéről sem.

[...] A Bosszúállók második részének forgatás után Taylor-Johnson azt mondja reméli, hogy majd ismét együtt dolgozhat a feleségével, feltéve ha rátalálnak a megfelelő projektre. Már korábban említettem, hogy volt egy nagy horderejű film, amit akár együtt is elkészíthettek volna: a Fifty Shades of Grey Sam által dirigált nagyvásznas filmadaptációját, amely jövő évben kerül bemutatásra. Az anyukád kedvenc erotikájának témájánál, Taylor-Johnson rámutat, hogy legalább 5 évvel fiatalabb a BDSM-fétises vagyonos üzletember, Christian Grey karakterénél, majd viccelődve még azt is hozzátette, "Nincs otthon Vörös Szobánk."

De a döntés, sokkal személyesebb volt ennél - és ami egyben jele is annak, hogy Taylor-Johnson becsüli az intimitást, meghittséget. "Azt hiszem, ez rosszfajta hype-ot teremtett volna irányunkba," mondja. "Valamint eléggé vicces lett volna ha a milliónyi női ábránd tárgyát képező karakter megformálásra a feleségem végül a férjét választja ki, nemde? Szerettem volna ismét vele együtt alkotni valamit, de nem a Fifty-t. Ebben egyébként mindketten egyetértettünk." Legalább olvasta a könyvet? "Nem," mondja. "Persze a filmet meg fogom nézni!" [...]

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése