2013. augusztus 3., szombat

Könyvajánló #3: This Man és Breathless trilógia

A májusi könyvajánlós topik óta felhalmozott lemaradásomat itt az ideje pótolni, így most az azóta elolvasott regényfolyamok közül a kettő legjobban tetszőt ajánlom a figyelmetekbe. :)
Az első Jodi Ellen Malpas This Man trilógiája (hamarosan olvasható lesz magyarul az Ulpius-ház jóvoltából), amely a fiatal belsőépítész, Ava O'Shea és Jesse Ward, a gazdag és titokzatos manortulajdonos/földbirtokos veszekedésekben majd hatalmas egymásra találásokban igencsak bővelkedő kapcsolatát meséli el. Kint egyébként ezt a szériát az új Fifty Shades-ként emlegetik, de hogy ez a kijelentés helytálló-e, döntse el majd mindenki saját maga ;)
Szorosan ezt követi Maya Banks Breathless című sorozata, amely során a három harmincas éveiben járó, milliomos, a tárgyalóasztalnál valamint az ágyban is domináns nőfaló jóbarát és üzlettársa - Gabe Hamilton, Jace Crestwell és Ash McIntyre - egy-egy szerelmi történtét ismerhetjük meg. Az egyes kötetek szinopszisai angolul: Rush | Fever. A széria harmadik része, a Burn pedig jövő héten jelenik meg viszont magyar megjelenésről sajnos egyelőre nem tudok.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése