2013. augusztus 25., vasárnap

Rádióinterjú Dana Brunetti-vel

A Seattle-i NorthWestPrime rádió tegnap meginterjúvolta a Fifty Shades of Grey egyik producerét, Dana Brunetti-t. A majdnem háromnegyed órás beszélgetés során a sok egyéb téma mellett a Fifty kapcsán az alábbi infók hangozottak el:
  • Számos pletyka és az IMDB-n megjelent kiírás ellenére a FSOG amerikai premierdátuma nem változott meg - az még mindig 2014. augusztus elseje!
  • Michael (De Luca) már jóval a produceri megbízatásuk elnyerése előtt olvasta a Fifty-t (akinek egyébként nagyon tetszett), Dana viszont csak kicsit később hozta fel magát a kötetekkel. Az pedig, hogy miként nyerték el a munkát: jó időben voltak jó helyen.
  • A casting nehézségeiről: tisztában vannak vele, hogy minden olvasónak megvan a maga elképzelése az adott karakterekről így bárkire is esik majd a választás (legyen az akár egy fankedvenc), lesznek majd kisebb-nagyobb zúgolódások. A film kapcsán a legfontosabbnak a két főszereplő közötti kémiát tartják így ha megtalálják a tökéletes Christiant, a kiválasztott színésznőkkel lesz próbafelvétel. (Ez érdekes infó, ugyanis eddig a filmes blogok szinte mindegyike arról számolt be, hogy először Ana megtestesítőjét fogják kiválasztani. Lehet, hogy egyszerre fogják bejelenteni a két színész személyét??)
  • Ben Affleck biztos nem lesz Christian. LOOL
  • Dana szerint az FSOG munkafolyamata más filmekhez képest eléggé gyorsnak számít, példának a 21 - Las Vegas Ostroma című filmjét hozta fel, amelynek megvalósítása 6-7 évbe telt.
  • Remélik, hogy a második és a harmadik kötetet is meg tudják majd filmesíteni, de  minden az első rész sikerén fog múlni.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése