2014. január 25., szombat

Találkozz a billboard méretű Christian Grey-jel!

Entertainment Weekly - Amennyiben a következő pár napban eléggé szerencsés vagy, azon öt specifikus amerikai utcasarok egyikén állhatsz, haladhatsz vagy épp vezethetsz át, amikor is találkozhatsz az egyedüli és egyetlen Christian Grey hamarosan-biztosan híressé váló hátával.
Január 25-én, az E.L. James kasszasikerű regényének filmadaptációja mögött álló Universal Pictures/Focus Features a fentebb látható posztert, amin az ír színész Jamie Dornan már mint a domináns milliomos látható, az ország öt pontjának hatalmas hirdetőtáblájára fogja kihelyeztetni. Ez az öt helyszín pedig: New York (Grand St. & 6th Ave), Los Angeles (Wilshire Blvd. & Gayley), Chicago (LaSalle & Hubbard | kép), San Francisco (Mission St. & 6th), és Grey saját városa Seattle (1st St. & Wall St.).

A fotó provokatív kezdete annak a hosszú marketing kampánynak, amely közvetíti Grey világ ura imidzsét: az álló férfi teljes kilátással bír a Seattle távlati várossziluettjére. És habár nem látjuk az arcát, Dornan határozottan jól viseli az öltönyt. Plusz a Valentin-nap remek alkalmat biztosít bármely nő számára arra, hogy egy elérhetetlen, fantázia-pasi után áhítozzon. Fifty Shades rajongók, mit gondoltok? Még optimistábbá váltatok a filmet illetően?

2 megjegyzés :

Szerintem klassz :)
Először szétidegelt, hogy háttal áll Christian, de tényleg nagyon dögös még így is, jó lesz ez. Csak olyan messze még a jövő Valentin nap...

Megjegyzés küldése