2014. január 16., csütörtök

Képek a 24. forgatási napról: A Stanley Parkban

Ahogy azt a vancouveri informátorok még a hét elején előrejelezték a Powell Street-i forgatás mellett ma veszik fel a rossz időjárás miatt a múlt hétről elhalasztott Stanley Parkban zajló jelenetsort is. A helyszínről @PUNKD_Images-nek köszönhetően a fentebb látható két képet kaptuk.

Az előzetes rajongói spekulációk arról szóltak, hogy a parkban csak Ana futását veszik fel, ám Christian Audi R8-ának jelenléte ezt megcáfolni látszik bár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a futás-és-az-örülök-hogy-megismertelek-email-és-csak-utána-bukkan-fel-Christian eseménysort átírták arra, hogy Christian már a parkbéli futása során elkezdi keresni Anát. De az is lehet, hogy azt veszik fel amikor Christian hazaviszi Anát az első együtt töltött éjszakájuk után - persze egy teljesen új jelenet rögzítése sincs kizárva. Remélhetőleg lesznek még képek és akkor tisztábban látjuk, hogy melyik esettel is van dolgunk. :)

.@canadagraphs: Lementem a #FSOG forgatásra a Stanley Parkba. Egy autós jelenetet rögzítettek Christian és Ana düblőrével. Majd egy párbeszédet az autóban Jamie-vel és Dakotával
    .@percucita: biztos vagy benne, hogy az autóban a dublőrök ültek?
        .@canadagraphs: igen. láttam JD-t és DJ-t megérkezni, szóval 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kik ültek az autózás közben a kocsiban. 
.@canadagraphs: Amikor elmentem ÖT stáb tartotta az esernyőket és egy masszív 15 láb széles fekete vásznat, ami a mi szögünkből takarta a jelenetet

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése