2014. január 18., szombat

E!Online: A szexjelenetek "a könyvhöz képest kevésbé lesznek explicitek"

E!Online - Nos, nem az amit hallani akartunk! A Fifty Shades of Grey könyv a szexi és heves szexjeleneteiről híres szóval az, hogy mégis miként adaptálják ezeket nagyvászonra, a rajongók körében már attól a pillanattól kardinális kérdést jelent, hogy bejelentették a filmadaptáció megvalósítását. Bár sokan azt remélték, hogy a stúdió ezen nem fog problémázni és Christian Grey és Anastasia Steele szexuális együttlétei ugyanolyan explicitek lesznek mint azt E.L. James erotikus regénye leírja (különösen mióta hallottunk a lehetséges NC-17-es változatról!), de úgy tűnik ezekből majd egy kicsit visszavesznek. "A könyvhöz képest kevésbé lesz explicit/pikáns. Úgy éreztek az már túl sok lenne, szóval ezekből a jelenetekből visszavettek," árulta el egy forrás exkluzíve az E!News-nak.
Ettől függetlenül, a trilógia rajongói biztos örömmel hallják, hogy Jamie Dornan és Dakota Johnson között "nagyszerű a kémia," amikor ezen 'nadrág-nélküli táncokra' kerül sor. "Összességében elmondható, hogy nagyon jó kettőjük kémiája/kapcsolata, a szexjelenetek többsége pedig már rögzítésre került." tette hozzá a forrás tovább az E!News-nak azt is elárulta, hogy a szexjelenetek forgatás közben csak egy kisebb stáb lehet jelen - a szokásos 60 helyett, csak 12 fő.

Amikor nem forgatnak, Johnson a barátjával Jordan Mastersonnal tölti az idejét, akiknek kapcsolata "még mindig erős. Nagyon boldognak tűnnek," mondta egy forrás, míg Dornan a forgatás tetszetősebb kellékeivel játszik. "Jamie imádja az Audit vezetni és ezt is ki is használta. Először mindenki azt gondolta ez jópofa, ám rájöttek hogy biztonsági kockázatokat hordozz magában így közölték vele, nem engedik, hogy Ő vezesse az autót A pontból B-be."

Rita Ora, akik a héten érkezett meg Vancouverbe, hogy hozzálásson a forgatáshoz, "eléggé sokat van magában. Visszafogott és félénk," mondta forrás azt is hozzátéve, hogy Mia megformálása során Uma Thurman Ponyvaregényes parókájához hasonlót fog viselni.

Max Martini, aki Christian Grey testőrét alakítja a készülő filmadaptációban, nagyon készséges a helyi rajongókkal. A forrás elmondta az E!News-nak, hogy ő "a legkedvesebb fickó. Az utca túloldalán várakozó rajongókhoz odament és mindenki autogram és fénykép kérését teljesítette. Még vissza is ment hozzájuk, hogy megkérdezze kihagyott-e valakit."

2 megjegyzés :

Őszintén ki gondolta komolyan, hogy a pikáns jeleneteket ugyanolyan formában vászonra lehet vinni... hiszen nem egy művészi pornót készítenek... aki olvasta a könyveket a "kritikus/pikáns" pontokat majd képzelje tovább.
Tudtuk, hogy nehéz lesz megtalálni a középutat, ezért izgalmas ez szerintem. Ez pont olyan mint az életben egy csinos nő akinek a ruhája itt-ott sejtet valamit, ha mellé rakunk egy alul öltözött nőcit akiből sokkal több látszik... Szerintetek melyik lesz az érdekesebb????
No szerintem a filmkészítők ezt a pontot szeretnék eltalálni!

Szerintem ezért volt naiv elképzelés ebből a könyvből egyáltalán mozit készíteni. Ne érts félre, én sem pornóra vágytam, de ennek a könyvnek pont az a lényege, hogy milyen szexuális szokásai vannak Christiannak. Vagyis oké, nem a lányege, de nagyon hangsúlyos eleme, amely nagy hatással van a történet előre haladására.

Azért én nem adom fel a reményt, hogy sikerülhet ebből egy ízléses erotikus filmet csinálni, aminek talán köze is lesz a könyvhöz :)

Megjegyzés küldése