2013. december 4., szerda

Hivatalos: Dylan Neal alakítja Carla férjét, Bob-ot!

Dylan Neal a '2013 Summer TCA' Sajtógálán
Forrás: Zimbio | Valerie Macon/Getty Images North America
Dylan Neal sorozatszínész (A zöld íjász, Smallville) kapta Robbin 'Bob' Adams, Carla (Jennifer Ehle) férjének szerepét - adta hírül pár perce a Deadline, továbbá az online magazin értesülései szerint Neal-nek már a héten jelenése van a vancouveri forgatáson.

4 megjegyzés :

Szia Barbi!
Tudom, hogy mikor a Twinformot lezártad és ezt a blogot elindítottad azt mondtad, hogy egyenlőre nem lesz chat, pörögjenek inkább a megjegyzések, de most azért már beindulnak a dolgok. Nem sürgetni akarlak csak érdeklődöm mikor lesz mégis chat?
Egy nagyon régi blog látogatód :)

Röné: ez egy érdekes kérdés, ugyanis baromira nem vagyok híve a chat-nek (már a twilight-os időkből is okulva), viszont tudom hogy sokan szeretik/szeretnék használni.
Ráadásul a munkámban május végéig bezárólag egy eléggé rázós időszak jön, szóval a chat felügyelete (biztos vagyok benne, hogy kellene felügyelni) plusz stresszel járna. Annyit megígérhetek, hogy ha ez az időszak lezárul, újra átgondolom a legyen-avagy-ne-legyen chat-kérdését. Addig is bátran lehet írni megjegyzéseket, sőt Facebook-on/Twitteren is várom a kommenteket, ha esetleges kérdések merülnek fel azok is jöhetnek, igyekszek olyan gyorsan és kielégítően válaszolni ahogy csak tudok.

Btw, köszönöm hogy hűségesen látogatod az oldalt. Várlak továbbra is. :) <3

Igen a felügyeletet tekintve biztos, hogy igazad van! A facebookon is követem a dolgokat ;-) Köszönöm a választ :-)

Annyira furcsa nekem, hogy egy-egy oldal olvasói ennyire ragaszkodnak a chat-hez. Egyszerűen nem értem miért. Nekem sokkal jobban bejön, mióta végleg leszedtem, "sokkal boldogabb, biztonságosabb érzés" :P Pedig alapvetően az nem zavarna, ha az olvasók elbeszélgetnek a témáról, de az igen, amikor visszaélnek ezzel: saját oldalukat hirdetik, vagy vadiújként tesznek be olyan linkeket, aminek témáját már hónapokkal feldolgoztam, és ami a kedvencem: amikor utasítgatnak arra, hogy mit tegyek ki az oldalra. A bejegyzések témáiról tényleg el lehet beszélgetni a bejegyzések alatt.

Illetve nekem egy dologra működik a chat, és ilyet már kétszer játszottam: amikor komoly történés van, amit érdemes élőben követni (ez nálam egy Comic Con közvetítés és egy világpremier volt), akkor ideiglenesen nekem klassz volt kitenni a chat-et, mert akkor tényleg kvázi IRL tudtuk kitárgyalni a képernyőn látottakat.

A Facebookra meg (akinek van oldala - illetve nálunk most egy csoport működik, ahova lehet terelgetni azokat, akik valamiért még ki akarják élni magukat a témában) kitehet bárki bármit, és mivel ott az emberek leginkább saját névvel vannak fenn, kicsit átgondolják, mit is tartanak tényleg fontosnak...

Bocsi, hogy OFFoltam, csak jól esett kiírni magamból. Nem Rönének válaszolva, mert láttam, hogy ő elfogadta a választ, hanem csak úgy :)

Megjegyzés küldése