2013. május 10., péntek

Joe Wright rendezheti a Fifty Shades of Grey-t?

A Golden Globe-jelölt Joe Wright (Büszkeség és Balítélet, Vágy és Vezeklés, Hanna, Anna Karenina) is versenyben van a Fifty Shades of Grey rendezői székért - adta hírül ma a The Hollywood Reporter számos iparági forrásra hivatkozva. Ezen források viszont kihangsúlyozták, hogy megegyezésről egyáltalán nincs még szó. Természetesen az Universal/Focus Features-t illetve a rendező urat is megkeresték, viszont nem kívánták kommentálni ezen értesüléseket....
Időközben a Deadline is közzétette a maga infóit ezen hírek kapcsán: az Universal/Focus Features valamint a két producer úr, Michael De Luca és Dana Brunetti valóban nekiálltak a rendező keresésének, viszont olyan korai szakaszában tart a projekt hogy fölösleges a lehetséges jelöltekről* akár egy rövidke listát is összeállítani - a végső befutó személyének firtatása pláne még nem aktuális.

*Mert már ilyenünk is van: Gus Van Sant, Joe Wright mellett ha lehet hinni a mozis blogoknak Bennett Miller (Pénzcsináló, Capote) és Patty Jenkins (A rém, The Killing) neve is felmerült.

2 megjegyzés :

Van némi deja vu-m :D
Áááá, ez minden filmnél ugyanígy megy. Idegtépő :)

Megjegyzés küldése