2014. augusztus 21., csütörtök

Ice Bucket Challenge videók a Fifty Shades színészeivel

Egészen biztosan halottak már az ún. ice bucket challenge-ről azaz a jeges vödrös kihívásról, amely lényege, hogy fogsz egy vödröt, beleöntesz egy jó adag jeget majd arra vizet eresztesz, végül magadra borítod az egészet és az erről készült felvételt bizonyíték gyanánt posztolod is valamelyik közösségi médiumon. Ám nagyon fontos, hogy a megmérettetés előtt vagy után megjelölsz valakit/valakiket, akinek/akiknek ugyanezt 24 órán belül meg kell tenniük. Ha viszont mégsem teljesítik a feladatot legkevesebb 100 dollárt kell adományozniuk valamelyik ALS*-szel  foglalkozó jótékonysági szervezet számára. Tulajdonképpen az egész kihívással erre a betegségre szeretnék felhívni a közvélemény figyelmet.
A kihívásokból - és természetesen az adományozásból - a hírességek sem maradnak ki, óráról órára újabb és újabb videókkal jelentkeznek, szinte már lehetetlen is lenne egy szuszra felsorolni kik vettek benne részt. A Fifty Shades-szereplőgárdája sem tétlenkedett, egészen pontosan Jamie Dornan (Eddie Redmayne-nel), Rita Ora és Victor Rasuk öntötte magára a vödörnyi jeges vizet. Ezekről a videókat a hajtás után megtaláljátok. Ha esetleg újabb stábtag jelentkezik vidivel, frissítem a bejegyzést. (A gifek forrása: FiftyShadesGifs Tumblr) Update: Hozzáadva E.L. James, Rachel Skarsten (Andrea) és Emily Fonda (Martina) videója.

*Amiotrófiás laterálszklerózis: az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség. A beteg végül teljesen elveszíti mozgásképességét, majd a légzőizmai sem működnek. Ilyen betegségben szenved pl. Stephen Hawking, a világhírű angol elméleti fizikus is.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése