2014. június 3., kedd

Hivatalos: Andrew Airlie alakítja Carrick Grey-t!

Nagyjából három és fél hónapja ért véget a Fifty forgatása, de csak most hozták nyilvánosságra Carrick Grey-t a skót sorozatszínész Andrew Airlie (Fifti-Fifti, Bates Motel, The Killing) formálja meg. Jobb később, mint soha! :) Forrás: IMDB | Andrew pedig röviden így írt a legfrissebb blogbejegyzésében a Fifty-s élményéről:
Legutóbb, mint ahogy már sokan hallhattátok, lehetőségem nyílt csatlakozni az isteni Sam Taylor-Johnsonhoz és E.L. James-hez a Fifty Shades of Grey filmadaptációja során. Sam rendezte a fantasztikus, ötletes és érzelmes John Lennon - Fiatal évek-et. Abszolút öröm volt vele együtt dolgozni. Jóval a forgatás megkezdése előtt már hallottam minden részleg stábtagjától, hogy mennyire imádni is fogom Őt. Igazuk lett. Mindannyian a csábító varázsa alá kerültünk. Erika sem volt kevésbé elbűvölő és csodálatos. A társaságában töltött minden perc nevetéssel és mosolygással telt!

Habár most nem tudok veletek többet megosztani, tanúsíthatom azt a hatalmas munkát és gondoskodást ami végbement a film készítése során azon idő alatt, amit a forgatáson töltöttem. Sam meghatározta az alaphangot, amit mindenki követett. Szerfelett remélem, hogy Erika és légiónyi rajongói/követői elégedettek lesznek és jól szórakoznak majd a hihetetlenül sikeres regényének filmváltozatán. Hálás vagyok, amiért meginvitáltak a világukba!

1 megjegyzés :

Jó lesz :)
És hogy milyen csodakék szemei vannak :)

Megjegyzés küldése