2013. június 27., csütörtök

Összegzés a The Hollywood Reporter cikkéről

A The Hollywood Report ma leközölt cikke szerint (amit itt lehet elolvasni) az Universal és a Focus Features nagy valószínűséggel először Ana életre keltőjét castingolja be - lehetséges jelöltként megemlítik Felicity Jones-t valamint Alicia Vikander-t - és csak utána fordítja a stúdiópáros a teljes figyelmét a férfi főszereplő kiválasztására. Továbbá pletykaként az is felmerült, hogy a mozis bemutatóval egy időben a film elérhetővé válik majd VOD-on is, bár az Universal stúdió egyik bennfentese szerint "jelen pillanatban abszolúte nincs szó erről a lehetőségről."

Egyébiránt érdemes E.L.James-t twitteren (@E_L_James) követni, mert a hivatalos sajtóközlemények szétküldése előtt Ő már jó pár perccel közölni fogja, hogy az egyes karaktereket ki fogja alakítani. :)

2 megjegyzés :

És ez a két lány hol gyönyörű és kék szemű ? Nem értem, de remélem észbe kapnak. Kár lenne elrontani a filmet egy ilyen nagyszerűen megírt könyv után. Legalább karakterek tükrözzék a valóságot, nem??? Én amúgy Ana szerepére Alexis Bledelt tudnám elképzelni. Annyira szép lány és ártatlan...
Üdv, Ancsi.

A szemszín kontaktlencsével megoldható, az pedig h kinek mi a szép szubjektív. Nekem pl. Felicity Jones a nagy favoritom Ana szerepére. :)

Megjegyzés küldése