2013. január 30., szerda

Időrend: Könyvtől a filmvászonig

2012. október 8.

Az Universal Pictures és a Focus Features sajtóközleményben tudatta, hogy Kelly Marcel (@MissMarcel) írja majd a Fifty Shades első részének forgatókönyvét. 
2012. július 09.
Az Universal Pictures és a Focus Features bejelentette, hogy a Fifty Shades of Grey moziváltozatának produceri munkálatait Michael De Luca (@MichaelDe_Luca) és Dana Brunetti (@DanaBrunetti) fogja ellátni. Idézetek a sajtóközleményből:
"A Fifty Shades of Grey egy bonyolult szerelmi történet, amely megköveteli a gondos és szakértő kezeket annak nagyvászonra adaptáláshoz. Mike és Dana munkássága több mint jól példázza azt amire szükségünk van a kreatív partnereket illetően, nagyon örülünk hogy a csapatunkban tudhatjuk őket. " - Donna Langley, az Universal Pictures elnöke. "Michael De Luca az az álomproducer, aki rendelkezik az éleslátás, az ízlés és vakmerőség azon kombinációjával ami tökéletesen passzol a Fifty Shades of Grey-hez." - James Schamus a Focus Features vezérigazgatója. "Danával nagyon hálásak vagyunk és megtisztelve érezzük magunkat, amiért felkértek minket hogy részesei váljunk ennek a csapatnak." - mondta De Luca. "Mélyen tiszteljük és csodáljuk azon filmeket amikért Donna, James és Jeb voltak a felelősek, továbbá nagyon izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatunk Erikához (E. L. James) ennek a provokatív szerelmi történetnek a filmvászonra vitelében." 
2012. március 26.
A hírek szerint hatalmas licitháború után az Universal Pictures és a Focus Features párosa nyerte el  a Fifty Shades Trilógia megfilmesítésének jogait. 

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése