2013. január 31., csütörtök

Fifty Shades of Grey fanmade előzetesek

Összegyűjtöttem a szerintem legjobban megszerkesztett fanmade trailerek közül nyolcat. Sorrendet nem igazán állítottam fel, de az első kettő (a túlzó állításoktól eltekintve) különösen jól sikerült


9 megjegyzés :

Nézem ezeket a fanmade trailereket, de nem, nem és nem.
Az a baj valszeg (és bár már írtam valahol), hogy én Christian karakterét a Cosmopolis Eric Packerjeként látom magam előtt. Nem teljesen logikátlan asszociáció tekintve az Alkonyatos fanfic eredetre, amiből adódik Rob, A Cosmopolisos Eric Packer pedig szintén szívdöglesztő, baromi gazdag, és valljuk be, vannak perverziói. Ne értsen félre senki, nem szeretnék elmenni a Rob legyen Mr. Grey irányba (értelme se lenne), de mivel tök más kép él a fejemben Christianról, így ezek a 30+os pasik nekem nem működnek. (Matt Bomer 36 lesz idén, majdnem 10-zel több, mint Christian)

Na, mindegy, nyilván lesz tökizgalmas casting, aminek az eredményén majd jól felhúzzuk magunkat, netalán lázadunk is ;), aztán majd szép lassan beletörődünk, a szerencsés kiválasztott pedig a következő nemzedék Rob Pattinsonja lesz. :)) Ez így kábé borítékolható ;)

Még két gondolat: az utolsó előtti előzetes alatt az egyik Éhezők Viadala trailer zenéje megy, ami hangulatában különösen nem illik ehhez a történethez.

És még valami: ugye nincs rá esély, hogy PG-13-as filmet csináljanak ezekből? :D

Ancsi, asszem nálam írtad, hogy Christiant a Cosmopolis Eric P.-jeként látod magad előtt.:)

Engem nem zavar, hogy Bomer 10 évvel idősebb mint kellene, nekem ő a nagy favorit. :)

Lenne ám lázadás, ha a mozik PG-13-as besorolást kapnának. :D

A trailerekről:
Az első tényleg túlzás, nekem személy szerint nem tetszik. Ryan Gosling-ot egyáltalán nem tudom elképzelni Christianként. Egy ideig próbáltam hozzászokni a tudathoz, hogy esetleg tényleg ő lesz az, de nem ment (sokan abban a tudatban vannak, hogy Gosling kapta meg a szerepet).
A második már sokkal jobban bejön. Nem csak Matt miatt. De az furi, hogy aki csinálta a fantrailert, egy szájpeckes részt is bevágott, ami lehet, hogy "jól néz ki", de ilyen a könyvben nem volt.
A 3. nagy kedvenc, magam is faragtam ki belőle képkockákat a saját Fifty-s videóimhoz. :)
A 4.-ből az erotikus jelenetek melyik filmből lehetnek? Esetleg véletlenül nem tudja valaki?
Az 5. nem rossz, főleg az olasz(?) könyvtrailer jelenetei tetszenek.
A 6. uhhh nagyon jó, eddig még nem láttam. ^_^
A 7. hát... a HG zene miatt nem tudok úgy rá nézni erre a kisfilmre, mintha a Fifty-hez kötődne.
Az utolsó nem rossz. Zene, képsorok, minden a helyén van.



Amúgy én is írtam Twitteren Barbinak, hogy a Cosmpolitan Eric P-je simán egyezik Cristian karakterével és mivel a sztori egy EdwardxBella fanficből indult, nem is lőttünk annyira mellé... De Rob inkább csináljon mást (meg gondolom végre örül, hogy megszabadulhatott egy ennyire hypolt karaktertől, mint Edward).

Ami Matt Bomer korát illeti, egyáltalán nem számít, főleg, mert Christian karaktere hiába 27 éves, de koravén. Főleg, hogy amcsiban bevett szokás, hogy 30 felé közelítő színészek alakítanak gimis karaktereket. Matt Bomer annyira jól hozza ezt a kicsit őrült, sznob karaktert a White Collarban, hogy nem hiszem hogy tudnak nála jobb színészt találni a szerepre. De mivel meleg nem elég eladható, szóval nem hinném, hogy ő rá esik a választás.

Annie, saját Fifty videó holhol???

Ági, kattints a nevemre, onnan eljutsz a blogomra. Az oldalsávban, a népszerű bejegyzéseknél simán megtalálod az első videómat.

http://www.youtube.com/watch?v=swSA_GiB0g0 én ezt tudom elnézegetni többször. Nagyon jó összevágás, és a zene is cool! :D

Isabella, ez a videó nagyon nagy, ismerem. :)

Ami minden fanmade-ben látható, még abban is amit én linkeltem, azok a szadomazos jelenetek honnan erednek?

Isabella: a 30 Seconds to Mars Hurricane című videóklipjéből.

Én személy szerint megőrülök az Alexis+Matt trailerekért, zseniálisak! Persze elfogult vagyok... :)
Henry Cavill sem rossz, Ryan Gosling pedig nem Christian.

Megjegyzés küldése