2014. május 9., péntek

Aaron Taylor-Johnson szerepel a Fifty Shades-filmben?!

Május 16.: Az MTV.co.uk riportere rákérdezett Aaron-nál a Fifty-s cameójára és azt válaszolta, hogy "sajnos nincs igazság bennük." No, akkor kinek higgyünk? :D
Május 9.: Úgy tűnik a Fifty Shades of Grey filmadaptációja újabb stábtagot üdvözölhet a köreiben, ugyanis tegnap este a film rendezőnője, Sam Taylor-Johnson a Godzilla (hazai bemutató: május 15.) hollywoodi premierjén elárulta, hogy a 23 éves férje, Aaron Taylor-Johnson is fel fog tűnni az E.L. James regényéből készült mozifilmben.
Sam és Aaron Taylor-Johnson a Godzilla premierjén
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images North America | Zimbio
"Megtalálta a módját, hogy Aaron benne legyen a filmben?" kérdezte a 47 éves rendezőt az Access Hollywood riportere a vörösszőnyegen. "Ami azt illeti, igen," mondta Sam nevetve miután pillanatnyi habozás után válaszolt a kérdésre. Ugyanakkor Sam nem volt hajlandó többet elárulni Aaron filmbéli szerepéről, ám azt még elmondta, hogy jelenleg nagyon benne van a film sűrűjében, mivel a vágási munkálatokkal foglalatoskodik. Amikor pedig arról kérdezték a fotográfus-rendezőt, hogy a film olyan lesz-e amilyennek megálmodta, azt válaszolta, "Abszolúte. Nagyon izgatott vagyok." De Aaron közbeszólt, "Pszt! Ne árulj el semmit."

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése