2013. április 20., szombat

Fifty Shades ékszerkollekció

Ha egy könyvszéria világsikerré válik - ráadásul, ha abból filmváltozat is készül - szinte azzal egy időben beindul a merchandise gépezet is. Ez a Fifty Shades esetén sincs másként, hisz piacra dobták már egy szexuális segédeszközökből álló kollekciót (Fifty Shades of Grey Official Pleasure Collection) és erotikus társasjátékot (Fifty Shades of Grey Party Game). Idén tavasztól pedig a merchandise kollekció kiegészül a Janet Cadsawan által tervezett hivatalos Fifty Shades ékszerszettel. Cadsawan olyan szériákhoz álmodott meg már ékszereket mint például a True Blood - Inni és élni hagyni, a Vámpírakadémia vagy Deborah Harkness „All Souls” trilógiája (itthon az első rész A boszorkányok elveszett könyve címmel jelent meg.)
A Fifty Shades ezüst-platina ékszerkollekció egyelőre kb. 25-35 - olcsóbb illetve jóval drágább - darabból fog állni, de ahogy közeledünk a film bemutatójához ez a szám valószínűleg még nőni fog.
„Megpróbáltam olyan pikáns dolgokat készíteni amennyire csak tudtam, de hordható gyönyörű erotikus darabok lesznek, nem 18+-os kategóriájúak,” mondta Janet az E. L. James által is jóváhagyott szettről a HollywoodCrushnak. Továbbá azt is elárulta, hogy az egyik álma valamit Christian karaktere számára tervezni a filmhez. „Ha azok csak a mandzsettagombok lesznek, akkor is akarom. Akarok valamint Christian Grey-nek [készíteni],mondta.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése