2013. március 11., hétfő

E. L. James: (Egyelőre) nem lesz folytatás

2013. február 27., Los Angeles Times - Bizonyára csalódottak lesznek a következő sorokat olvasván azok, akik még több erotikus kirándulása vágynak egy bizonyos domináns milliomos és egy ártatlan egyetemista lány története révén. Hétfő éjszaka a Vanity Fair Oscar partiján E. L. James elárulta a New York Postnak, hogy a következő műve mondjuk úgy, hogy szelídebb lesz mint az első. James-t idézve "nem lesz annyira obszcén/túlfűtött" és "valószínűleg más név alatt fogom írni/megjelentetni."

"Alig várom, hogy megoszthassam veletek a tervezett új szerelmi történeteimet," üzente nemrég olvasóinak James, így a közeljövőben valószínűleg nem születik újabb kötet a Fifty Shades két szereplőjéről, Anastasia Steele-ről és Christian Grey-ről. Ám ahogy a weboldalán is írja, "Soha ne mondd, hogy soha...."

Eközben a felnőtteknek szóló romantikus trilógia rajongói türelmetlenül várják a tervezett filmadaptáció újabb híreit, habár a szereplők kiválasztása még nem történt meg. "Jelenleg a rendezőnk sincs meg... úgyhogy nagyon távol vagyunk a castingtól. Néhány ötletem ugyan van... de lehet, hogy nem olyan amire az emberek számítanak," mondta. [...] A hírek szerint azonban Graydon Carter [a Vanity Fair főszerkesztője] Sunset Tower Hotelbéli Oscar partiján az ügynökök már sorba álltak, hogy találkozzanak James-szel és helyzetbe jutassák a színészeiket... Egy dolog azonban már biztos a Fifty-filmmel kapcsolatban: a forgatókönyvíró személye - aki, a saját bosszúságára nem Bret Easton Ellis az Amerikai Pszichó írója lett, hanem egy kevésbé ismert brit, azaz Kelly Marcel. (Egyébként tavaly ősszel Easton Ellis - aki valóságos kampányhadjáratot indított azért, hogy ő írhassa a FSOG scriptjét - így reagált twitteren Marcel megbízatására: "Kelly Marcel?!? KELLY MARCEL?!? Kelly Marcel ÍRJA a Fifty Shades of Grey forgatókönyvét?!? EZ az a film, amit meg akarnak csinálni? Argh.) [...]

2 megjegyzés :

Azt is olvastam, hogy nàla Ian a befutó Christian szerepére. Könyörgöm, vak ez a nő???
Valószínű, hogy akkor folytatja Fifty-t, ha nem jön be a másik könyv. ;))

Ian lett volna a legjobb! <3
Én inkább téged neveznélek vaknak, ha ezt nem látod.....

Megjegyzés küldése